FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Iubita lui Dragoș Nedelcu la 22 de ani: imagini superhot din carantină + SMS-ul misterios pe care l-a primit

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 09:23 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 10:24

Fundașul celor de la FCSB, Dragoș Nedelcu are o iubită celebră: Aza Gabriela este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală de la noi. Astăzi, a împlinit 22 de ani. 

  • Născută la Călărași, Aza a fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar din acel moment a susținut sute de concerte, după ce-a semnat un contract de colaborare cu Adrian Sână, fostul membru al trupei Akcent. Aza iubește fotbalul și nu lipsește de pe stadioane.
+45 FOTO

Blonda superbă de 22 de ani e într-o relație cu jucătorul FCSB din octombrie anul trecut, iar în timpul pandemiei de coronavirus a făcut senzație pe contul personal de Tik Tok. A postat o mulțime de filmulețe în care nu s-a sfiit să-și arate formele.

Mai mult, artista a trimis și un SMS unui site de divertisment, care i-a „prezis” cum va merge relația pe care o are cu fundașul lui FCSB. "Dragoș are mari planuri pentru relația voastră! În perioada asta, el și-a dat seama că este cu adevărat important și a realizat că nu vrea deloc să te piardă! Ba chiar are în plan să mergeți să vedeți toată lumea împreună", a fost mesajul pe care l-a primit Aza.

"Am fost la numeroase meciuri de fotbal, am văzut cum suporterii echipelor trăiau orice moment ca și cum ei erau pe teren și-și susțineau echipa până la finalul celor 90 de minute. Fanii erau alături de echipă pe toată durata meciului, indiferent de rezultatul din teren", spunea artista într-un interviu pentru GSP.

Romina Neacșu pozează INCENDIAR și e cea mai sexy antrenoare de fitness din România

CITEȘTE ȘI:

Dezvăluirile unui tabloid: Ciprian Marica e spaima prietenilor! Ar fi încercat să-i fure iubita unui coleg de la națională

GSP are bilanțul financiar al lui CFR Cluj: cifre fantastice și încasări record prin care o umilește pe FCSB!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  27 Noiembrie 2020, 19:36
Postat de major pe 27 Noiembrie 2020, 19:25

de ce dracu se încurcă jucătorii de fotbal dar și fotbaliștii cu toate zdrențele? cred că de vine e..prostia de care sunt cuprinși marea lor majoritate! adică...sunt proști făcuți grămadă!

Este o adevarata industrie care se ocupa cu plasamentul sugativelor in portofelele fraierilor cu bani. De fapt cam singura industrie care ne-a mai ramas.

major
major  •  27 Noiembrie 2020, 19:25

de ce dracu se încurcă jucătorii de fotbal dar și fotbaliștii cu toate zdrențele? cred că de vine e..prostia de care sunt cuprinși marea lor majoritate! adică...sunt proști făcuți grămadă!

hazdrubal22
hazdrubal22  •  27 Noiembrie 2020, 18:34
Postat de Alice Popa pe 02 Mai 2020, 19:33

Nu e de mirare ca Nedelcu are prestatii sub orice critica pe teren! Ma intreb daca aceasta cantareata celebra si... meseriasa (?! - e prima data cand intalnesc acest nume! -) ar mai fi stat langa jucator daca nu avea salariul de la FCSB?!

Iubirea subtire cu cheltuiala se tine.....o vorba din batrani cu privire la oameni subtiri.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close