FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Azi, cu Willem Tilburg

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2007 00:00

Steaua joaca in aceasta dupa-amiaza ultima partida amicala din stagiul olandez. Trupa lui Hagi se va deplasa aproximativ 50 de kilometri, pentru a juca impotriva lui Willem Tilburg, locul 15 in ultimul sezon al campionatului olandez. Ros-albastrii se vor intoarce miine in tara, iar vineri, de la ora 20:30, vor disputa un amical cu Charleroi, in Ghencea.

Asa arata glezna lui Ovidiu Petre
Intrat in partea secunda a confruntarii cu AEK Atena, Ovidiu Petre a fost lovit puternic in glezna de un adversar. La finalul meciului, fotoreporterul gsp a surprins o imagine socanta, cu o punga imensa de gheta aplicata pe piciorul stelistului (foto). si Goian a avut de suferit de pe urma contactelor cu grecii, dar si el, si Ovidiu Petre pot juca azi, in amicalul cu Tilburg.

La cumparaturi
Ros-albastrii au avut ieri dupa-amiaza program de voie, Hagi lasindu-i sa mearga la cumparaturi in Eindhoven. Este pentru prima oara in cantonamentul din Olanda cind "Regele" le-a dat liber jucatorilor. Ei au zabovit citeva ore bune prin magazine, intorcindu-se la Mierlo cu pungile pline.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează