FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Azi, cu Willem Tilburg

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2007 00:00

Steaua joaca in aceasta dupa-amiaza ultima partida amicala din stagiul olandez. Trupa lui Hagi se va deplasa aproximativ 50 de kilometri, pentru a juca impotriva lui Willem Tilburg, locul 15 in ultimul sezon al campionatului olandez. Ros-albastrii se vor intoarce miine in tara, iar vineri, de la ora 20:30, vor disputa un amical cu Charleroi, in Ghencea.

Asa arata glezna lui Ovidiu Petre
Intrat in partea secunda a confruntarii cu AEK Atena, Ovidiu Petre a fost lovit puternic in glezna de un adversar. La finalul meciului, fotoreporterul gsp a surprins o imagine socanta, cu o punga imensa de gheta aplicata pe piciorul stelistului (foto). si Goian a avut de suferit de pe urma contactelor cu grecii, dar si el, si Ovidiu Petre pot juca azi, in amicalul cu Tilburg.

La cumparaturi
Ros-albastrii au avut ieri dupa-amiaza program de voie, Hagi lasindu-i sa mearga la cumparaturi in Eindhoven. Este pentru prima oara in cantonamentul din Olanda cind "Regele" le-a dat liber jucatorilor. Ei au zabovit citeva ore bune prin magazine, intorcindu-se la Mierlo cu pungile pline.

Playtech: Ianis Hagi a dat lovitura! Suma colosală pe care un antrenor vrea să o plăteasca pentru a îl lua


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează