FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Bad Boy" a promis că se va cuminți » Gebhart și-a stabilit deja obiectivul la Steaua: "Sînt fericit că voi juca din nou"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 21:23

Timo Gebhart a ajuns la Steaua și s-a alăturat deja lotului condus de Laurențiu Reghecampf. Neamțul a acordat un interviu în cotidianul Bild în care a vorbit despre așteptările pe care le are de la noul club și a promis că se va cuminți.

"Aștept cu nerăbdare să joc din nou. Voi rămîne doar cu amintirile plăcute de la Nurnberg. Sînt fericit că voi juca fotbal din nou. Îmi doresc să cîștig titlul și să merg în Liga Campionilor", a spus Timo Gebhart.

Poreclit "Bad Boy" de presa din Germania după ce a strangulat o femeie în 2013, Gebhart promite că se gîndi doar la fotbal și va lăsa deoparte prostiile.

"Am învățat din greșelile mele, acum vreau doar să rămîn sănătos și să joc la Steaua", a adăugat Timo Gebhart.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Februarie 2016, 08:07

...*** se va face baiat cuminte cand o zbura Dumitru Dragomir ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  02 Februarie 2016, 01:16
Postat de grandetorito pe 01 Februarie 2016, 22:27

O echipa transfera campioni europeni de tineret cu peste 100 de meciuri in Bundesliga, alta transfera vikingi cu peste 100 de meciuri in Faroe Islands Premier League. Parca e o mica diferenta, desi amandoua transfera jucatori gratis... sau liberi de contract.

O diferenta la fel de mica precum cea dintre palmaresele celor 2 cluburi :))))

ottobraun
ottobraun  •  01 Februarie 2016, 23:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close