FOTBAL  »  Superliga  »  COMPARAŢIE

Bad boys » Pepe, ai fi la fel de dur şi faţă-n faţă cu Martinovici? :D

Momentul în care Martinovici îl blochează pe agresor Foto: Mediafax +1   FOTO
Momentul în care Martinovici îl blochează pe agresor Foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 aprilie 2012 17:11

Există o expresie specifică. Exerciţiu de imaginaţie. Haideţi să-l facem. Să ne închipuim un meci în care se află faţă în faţă stelistul Martinovici şi madrilenul Pepe. Amîndoi duri, protagonişti în două recente incidente în care ei au reacţionat diferit faţă de colegi.

Întîi, sîrbul a sărit să-l apere pe Galamaz şi l-a pocnit pe suporterul Petrolului intrat pe teren chitit să-l lovească pe fundaşul român. Apoi portughezul tocmai l-a confundat pe Arbeloa cu un adversar şi i-a tras una cu piciorul în meciul Realului cu Valencia.

Vezi jos un video cu reacţia lui Martinovici şi altul cu ce a făcut Pepe.

Chiar dacă din motive distincte, fiecare a reacţionat furios, fiecare a cedat primului impuls şi a căutat să-şi pună în aplicare forţa fizică. Ce s-ar întîmpla însă dacă cei doi vor avea parte de un duel direct? Cine ar fi mai tare? Cine ar cîştiga?

Într-un comentariu, un cititor GSP.RO, ”siemprebarca”, şi-a exprimat deja părerea: ”Pepe ar lua mare bătaie de la Martinovici. E o diferenţă, Martinovici a sărit în sprijinul coechipierului. În schimb, Pepe ar fi în stare să-l bată şi pe Casillas la cît îl duce mintea”. Pot fi însă şi altele. Pînă una alta, iată ce s-a comentat după cele două incidente, la momentele respective.

DESPRE MARTINOVICI
pretorian1986: dacă nu se băga martinovici animalul ăla îl lovea şi pe el sau pe alţii.
thebluestlion: Martinovici are putea să facă wrestling! Bravo sîrbului, adevărat caracter de sîrb!
sergiu47: Firma de bodyguarzi nu a făcut nimic contra derbedeului şi atunci Martinovici l-a rezolvat imediat aparîndu-şi colegii.
allosaur: Respect Martinovici! Esti bărbat! Te aşteptăm la Dinamo. Ceilalţi stelişti români au făcut pe ei...bravo, sîrbule, ăsta e spiritul!!! Românii sînt nişte laşi...mi-e silă!
edy91: La ce manevra de kung fu a făcut Martinovici, dacă e să îşi ia suspendare la fotbal, i-aş recomanda să se ducă să se antreneze cu Alina Dumitru şi ceilalţi campioni ai României la judo. Probabil în fosta Iugoslavie armata a rămas obligatorie sau Martinovici e fan wrestling... Oricum, omul a dat dovadă de caracter, cînd a văzut ce a făcut cretinul ăla, ce perversă a dat, şi după aceea l-a mai şi scuipat pe Galamaz.

DESPRE PEPE
Ionut_p: sînt curios cine de la echipă doarme cu el în camera în cantonamente.
Dani_val: Faza asta nu arata haosul de la echipă, arată încă o dată că Pepe e tra-la-la.
2dorr: Ăsta are probleme grave.
bogdzsch: urangutanul galactic strikes again.
tello: Se zice că urangutanii sînt foarte inteligenţi, se vede limpede pe înregistrare că din capul locului nu e întotdeauna cazul.
putregaiu: Sînt convins că e ultimul lui sezon la Real. E mult prea agresiv şi n-are creier.
valyomanyd: Pepe e atît de prost, încît el nu a realizat că este un coleg care vrea să-l ajute, credea că e adversarul care l-a faultat. Doamne, ce se mai văita, ziceai că i-a rupt piciorul, cînd s-a ridicat nu mai avea nimik....

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
alpin
alpin  •  10 Aprilie 2012, 23:33

Sa fim seriosi! Daca Pepe se incrunta, Martinovici se kaka pe el!!!

spada
spada  •  10 Aprilie 2012, 22:23

mama,ce dur e nartinovici intr-o confruntare 1-1 , cu zece coechipieri in spate, m-a impresionat profund.

deejay86
deejay86  •  10 Aprilie 2012, 20:55
Postat de just.samba pe 10 Aprilie 2012, 20:21

Sunt doar oameni mari cu minte de copii...atat :)

Martinovic pare a fi un om de mare valoare fata de Pepe care mi se pare a fi un personaj cu caracter infect. Pe de alta parte, ca fotbalisti nu exista comparatie... Pepe este o mare valoare, Martinovic e modest... poate doar spiritul lui de luptator il tine in liga I.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează