FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Badea a ieșit la atac la adresa lui Negoiță: "Pentru ce s-a dus la ministrul de Interne? Poate că este interesat de stadionul din Alexandria" » Mesaj pentru Becali: "E mai interesant ca scriitor"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 18:47

Nicoale Badea, fostul șef de la Dinamo, a avut o reacție dură la adresa actualului finanțator, Ionuț Negoiță, care a ieșit la atac din cauza contractului dintre Badea și CS Dinamo, care împiedică modernizarea arenei "câinilor".

Badea l-a criticat pe Negoiță pentru declarațiile făcute și i-a amintit acestuia de datoria de 2 milioane de euro pe care actualul șef de la Dinamo nu a plătit-o.

"Domnul Negoiţă are de peste 4 ani o obligaţie de plată. Suma este la fel ca în martie 2013. Să-mi dea banii şi totul se rezolvă. Pentru ce s-a dus la ministrul de Interne? Poate că este interesat de stadionul din Alexandria, căci înţeleg că se face unul acolo.

Tot spune că este o asociere dubioasă între societatea mea şi Minister, având ca obiect stadionul. Dar foloseşte această asociere, an de an, pentru a lua licenţa în Liga 1. Dacă asocierea este dubioasă, să înţeleg că şi licenţa luată de Dinamo este îndoielnică?", a spus Badea pentru Libertatea.

Badea i-a răspuns și lui Gigi Becali, care a avut o serie de declarații dure la adresa acestuia. (Vezi detalii)

"Poate îl ajută domnul Becali pe domnul Negoiţă să plătească suma respectivă, că tot a fost junior la Dinamo. Eu pe Gigi Becali nu-l mai ascult, doar îl citesc", a adăugat Badea.

În plus, Asociația CS Dinamo a emis un comunicat de presă.

"Nu intentionam ca prezentul sa se constituie ca o replica data cuiva, ci numai ca o cale prin care sa informam opinia publica in general si iubitotii fotbalului in special despre adevaruri nestiune si minciuni vehiculate in spatiul public cu iresponsabilitate sau manati de interese oculte.

1. La cesionarea acțiunilor, în 13 martie 2013, totalul datoriilor societății era de cca 9 mil euro. În următoarele 14 luni s-a dublat datoria,  spun gurile rele că, cu intenție vădită,  în vederea deținerii majorității masei credale la intrarea si-n cadrul procedurii de insolventă.  Acestea sunt cifrele, nu afirmații sau interpretari. Exista documente in acest sens. Asa că nici vorbă că Ionuț Negoită a preluat clubul cu o datorie de 20 mil. euro. Este deci o minciuna crasa, dar nu-i nici prima si cu certitudine nici ultima.

2. Dar desigur, suntem o țară liberă și orice iresponsabil poate bate câmpii la televizor, că face rating și imediat va fi pe prima pagină a ziarelor.  Domnul Gheorghe Becali este insa mai interesant ca scriitor. Asteptam cu mare interes viitoarele sale opere.

Deocamdata atat" Asociatia Club Sportiv FOTBAL CLUB DINAMO BUCURESTI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
bigd
bigd  •  26 Iulie 2017, 13:10
Postat de para.para pe 26 Iulie 2017, 00:50

"Dar desigur, suntem o țară liberă și orice iresponsabil poate bate câmpii la televizor, că face rating și imediat va fi pe prima pagină a ziarelor. Domnul Gheorghe Becali este insa mai interesant ca scriitor. Asteptam cu mare interes viitoarele sale opere." - voi va dati seama ca astia de la gesepe au fost obligati prin statut la angajare sa-i citeasca "operele" lui jiji?

Asta ai inteles tu? Esti mai prost ca Becali!

297748703958908
Ucid Gratis  •  26 Iulie 2017, 13:07

Cata aroganta!!! Nu estre prost badea dar tot un pungas comunist ramane. Oricum este de savurat o disputa, chiar si de la distanta, intre un comunist si un parvenit care se crede miez.

297748703958908
Ucid Gratis  •  26 Iulie 2017, 13:06

Cata aroganta!!! Nu estre prost badea dar tot un pungas comunist ramane. Oricum este de savurat o disputa, chiar si de la distanta, intre un comunist si un parvenit care se crede miez.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează