FOTBAL  »  LIGA 1  »  CEARTĂ LA DINAMO

Badea: "Ai contract pînă în 2012" » Andone: "Daţi-mi cei 200.000 de euro"

Nicolae Badea l-a instalat pe Liviu Ciobotariu antrenor la Dinamo, dar încă trage speranţe că-l convinge pe Ioan Andone să rămînă
Nicolae Badea l-a instalat pe Liviu Ciobotariu antrenor la Dinamo, dar încă trage speranţe că-l convinge pe Ioan Andone să rămînă

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 14:43

Azi e planificată întîlnirea decisivă dintre Ioan Andone şi Nicolae Badea. Subiectul discuţiei îl reprezintă situaţia antrenorului de 51 de ani cu Dinamo. Conducerea i-a prelungit unilateral acordul pînă în vara lui 2012, în timp ce "Fălcosul" nu mai doreşte să continue. A declarat-o obsesiv în ultimele zile. Chiar şi aşa, şefii mai au o urmă de speranţă, mai ales că relaţia dintre Ando şi Badea este una strînsă.

De ce bate Andone în retragere? În primul rînd este deranjat de situaţia financiară de la club. "Le-a spus-o şi şefilor în nenumărate rînduri că nu poate antrena nişte jucători cărora nu le stă mintea la fotbal pentru că nu sînt plătiţi la zi, iar băncile le bat la uşă!", spun apropiaţii "Fălcosului".

Plus că nici el nu şi-a primit banii. E vorba de o sumă de aproximativ 200.000 de euro, reprezentînd prima de instalare, salarii restante şi drepturi de imagine! Altă problemă o reprezintă întărirea lotului. Transferuri nu se fac dintr-un motiv simplu: nu sînt bani. "Dinamo are probleme în apărare, trebuie adus cel puţin un fundaş central şi unul stînga", este opinia staff-ului tehnic.

I s-a promis Luchin, de la Poli, dar discuţiile nu au avansat deloc, deşi suma de transfer ar fi de doar 300.000 de euro acum, plus încă pe atît după şase luni! Primordial însă, în acest moment, este vînzarea unuia dintre Torje sau Alexe, pentru ca sumele încasate să revitalizeze bugetul clubului. Metalurg Doneţk este un alt motiv.

După ce Răzvan Lucescu a declinat oferta venită din Doneţk, Andone este acum în discuţii cu ucrainenii, susţinut de Mircea Lucescu, dar are şi ceva contacte în ţările arabe. Oriunde ar cîştiga mult mai mult decît în Ştefan cel Mare.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (8)
1steaua
1steaua  •  18 Iunie 2011, 17:45

ca stelist .. sant profund frustrat de aceast telenovela numita Andone ... sper sa plece cat mai repede .. el si torje sant singurele pericole pentru noi stelistii ...

tachebacanu
tachebacanu  •  16 Iunie 2011, 18:05

D-le Badea,poti considera ca ai ingropat DINAMO!"felicitari"Andone n-a facut nimic pe toata perioada campionatului trecutPe fanii lui Dinamo nu-i intereseaza "frecusurile"dezastruoasei conduceri a clubului,vor ca echipa sa joace si cu dvs. antrenor!!Am impresia ca ai ramas la stadiul de educatie din vremurile socrului dvs.Lasa-i pe altii!!

gabrielca
gabrielca  •  16 Iunie 2011, 17:40

Trebuie sa fii bolnav mintal sa fii antrenor sau suporter al lui Dinamo in aceste momente, clubul de la care Badea si Borcea fura de rup sub „inaltul patronaj” al escrocilor Becali,toti jucatorii sunt vanduti si nici vorba de aducerea altora de valoare !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează