FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Băjenaru, al 7-lea venit! Cine mai prinde echipa la Steaua sezonul viitor?

Bajenaru, in duel cu Stefan Grigorie
Bajenaru, in duel cu Stefan Grigorie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 11:31

Roş-albaştrii se întăresc pentru sezonul următor. Ultima lovitură dată de clubul din Ghencea este aducerea lui Liviu Băjenaru, mijlocaşul Gloriei Bistriţa, care în iarnă a fost dorit şi de Rapid

 

Gigi Becali nu face transferuri de milioane de euro, cum promisese, dar continuă să aducă jucători ieftini din Liga 1. Băjenaru (29 de ani) este ultima achiziţie a Stelei din această vară care se anunţă cu multe schimbări în cadrul lotului Costea, Moraes, Rusescu, D. Popa, G. Matei, Tatu sînt jucătorii care au semnat deja cu Steaua în această vară şi mai mulţi jucători au fost anunţaţi că vor părăsi echipa.

În noua formulă, Steaua ar putea folosi un sistem 4-3-3 în loc de 4-4-1-1, cel pe care l-au folosit în finalul sezonului.

Iată cum ar putea arăta Steaua:

Tătăruşanu - Gabi Matei, Gardoş, Geraldo, Latovlevici - Răduţ, D. Popa, Tănase - Moraes, Bilaşco, M. Costea

Rezerve: Stanca, Galamaz, Brandan, Szekely, Tatu, Rusescu, Băjenaru

TU CUM CREZI CĂ AR TREBUI SĂ ARATE STEAUA SEZONUL VIITOR?

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
gazistu
gazistu  •  08 Iunie 2011, 14:32

si la mijloc care din cei 3 e inchizaor de meserie? ca radut e mij ofensiv d popa e mijlocas dreapta si tanase mij stanga undei mijlocasul central?

kappon
kappon  •  08 Iunie 2011, 13:51

Gigi Becali crede ca antrenorii catsiga meciuri nu jucatorii si asta este o stupiditate. Bajenaru are 29 de ani la patalama, nu facut nimic grozav cand era tanar pentru fotbal, o sa faca acum cand este spre sfirsitul carierei?? Becali vrea cu asemenea jucatori Steaua sa joace la Barcelona? Eu cred ca e nebun deabinelea.

lucianoyos
lucianoyos  •  08 Iunie 2011, 13:25

Unde sunt jucatorii de 4-5 milioane , a adus doar ieftinaturi de la echipe retrogradate sau ramase in prima liga cu mari emotii , pai daca cu astia vrea sa faca perfrmanta e vai de capu nostru , la mijloc suntem varza , nu avem un numar 10 adevarat , pe benzi scartaim , cu Nicolita sau Szekely ( pe dreapta ) nu o sa faca niciodata treaba , iar inchizatori ca Bicfalvi sau cum am mai auzit de readucerea lui Ov. Petre , cu astia o sa faca gigi tiky-taka probabil pe banca tehnica , poate mai doboara un record la anu , poate ajunge sa fie adusi mai multi antrenori decat jucatori , iar MM sa ma lase ca inca nu am vazut nici un nume mare prospus pentru a fi adus la Steaua , numai ieftinaturi

Vezi toate comentariile (8)
Comentează