FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Balaci a anticipat

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2010 00:00

În momentul în care s-a oficializat venirea lui Piţurcă la Steaua, Ilie Balaci a dat o declaraţie care a anunţat desfăşurarea relaţiei dintre patron şi antrenor: "La cum îl ştiu pe Piţi că-şi negociază contractele, mă aştept ca el să fie noul locatar de la Palat dacă se desparte de Steaua! Piţurcă îi ia tot lui Becali dacă va fi dat afară!". Tehnicianul n-a cerut Palatul, dar a vrut un teren.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
stoica_sf
stoica_sf  •  09 August 2010, 15:31

BAI FRAIERE...CHIAR E NEVOIE CA BALACI SA SE FAC CUNOSCUT...SAU DE VA PLACE SA-L TOT VEDETI PRIN ZIARE PE CIOBANUL VOSTRU?

salaaurel
salaaurel  •  09 August 2010, 14:31

Lovind in Balaci,loviti intr-o emblema a fotbalului romanesc.In Hagi a-ti lovit cand a plecat de la steaua,urmeaza sa mai loviti in Dobrin.Loviti in Becali,Dragomir,Sandu dar nu loviti in TITANI.Daca nici pe acestia trei nu-i respectati atunci nu va respectati nici pe voi insiva.

viorescu
viorescu  •  09 August 2010, 14:15

Pai si cine ar admite asa ceva? D-aia antreneaza rar si putin. Poanta e ca daca ai incredere te duci, daca nu, mai cauti...Daca n-avea incredere in becali ce-a cautat acolo?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează