FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Balaj l-a enervat din nou pe Gigi: "După ce că mă fură, mai vrea şi 500.000€? Javra naibii, tot jagardea rămîne"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 20:27

Gigi Becali, patronul Stelei, s-a enervat în momentul în care a aflat că este dat din nou în judecată de arbitrul Cristi Balaj.

"Băi, Balaj e un nenorocit! Să mă dea în judecată, nu? După ce m-a furat cu CFR, după ce nu mi-a dat penalty şi pot să pierd 30 de milioane de euro, mai vrea şi 500.000?

Să-şi pună pofta în cui, javra naibii! Încontinuu am să-l fac javră, şi-n post. Să mă dea în judecată, tot jagardea e!", a spus Gigi Becali la Contraatac, la GSP TV.

"Îi dau primă şi lui Stan"
Acesta a evitat să vorbească despre o nouă posibilă schimbare de antrenor: "Nu ştiu ce va fi în vară la Steaua. Dacă ia titlul, ce pot să-i fac eu lui Stoichiţă. Îi dau şi lui Stan o primă de 100.000 de euro dacă intrăm în grupele Ligii.

Cică are deja două oferte din Liga 1, dar el vrea în străinătate. De unde să fiu specialist în antrenor? Eu îi schimb, pînă dau de ăla bun".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
crysdany43
crysdany43  •  16 Aprilie 2012, 13:02
Postat de luciann pe 02 Aprilie 2012, 21:37

Nu-i da idei, vezi ca fetele din ziua de azi i-si pot pastra numele dupa ce se casatoresc!!!

PT. ORIGINAL53 SI LUCIANN ! SUNTETZI NISTE INCULTIZI . INVATZATI INATAI SA VA STERGETZI MUCII DE LA NAS , ALIENATZILOR MINTALI CARE SUNTETZI ! APOI , INVATZATZI LIMBA ROMANA ! ABIA APOI AVETZI VOIE SA COMENTATZI !

crysdany43
crysdany43  •  16 Aprilie 2012, 12:56

...SI NU-L POTI CONSIDERA INCULT , ATAT TIMP CAT , POATE DIN BRANZA , CASCAVALUL SAU LAPTELE PRODUSE DE LA OILE DANSULUI , POATE ATI MANCAT SI VOI , INDOLENTILOR ! DACA STIE SA FACA BANI SI II MERGE MINTEA INSEAMNA CA ESTE INCULT ? DACA OFERA DIN CEEA CE MINTEA LUI ''PRODUCE'', ESTE CIOBAN , SAU UN OM CU SUFLET CARE IUBESTE OAMENII ! NU-TI CONVINE DE EL , IGNORA-L ! DAR NU AI DREPTUL SA JUDECI UN OM CARE A AJUTAT LUMEA IN URMA INTEMPERIILOR NATURII CU SUTE DE CASE , IN TIMP CE GUVERNUL A FACUT 3 PE CARE LE-A DAT JOS VANTUL ! NU UITATI ! STEAUA A RAMAS UN BRAND DATORITA D-LUI BECALI !

crysdany43
crysdany43  •  16 Aprilie 2012, 12:45

SUNTETZI NISTE INCULTZI , CARE NISTE NU STITZI PE CE LUME TRAITZI ! FACETZI SI VOI MACAR 10% DIN GESTURILE LUI , TZINETZI SI VOI O ECHIPA DE FOTBAL DE ANVERGURA ASA CUM ESTE STEAUA , CU ABSOLUT TOATE CHELTUIELILE SI APOI CAND UN ARBITRU MANJIT CUM ESTE BALAJ , VA FURA - IN TIMP CE VOI ATI INVESTIT MILIOANE - IN JUCATORII VOSTRI ,,,, PRIN CANTONAMENTE , SALARII , HRANA SI / SAU ALTE UTILITATZI , SA VA VAD ATUNCI CUM MAI APLAUDATZI , DERBEDEILOR SI INCULTZILOR CE SUNTETZI ! FAPTUL CA PRIN TRADITZIA FAMILIEI DOMNUL GIGI BECALI SE OCUPA SI CU CRESCUTUL OILOR , NU ESTE CU NIMIC MAI PREJOS .....

Vezi toate comentariile (42)
Comentează