FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bălgrădean nu vrea să lase poarta: "Îl conving şi pe Ciobi!" ;)

În sezonul trecut
de Liga 1, Bălgrădean
a evoluat în
10 partide
În sezonul trecut de Liga 1, Bălgrădean a evoluat în 10 partide

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 21:43

Bălgrădean regretă despărţirea de Andone, dar e convins că poate fi titular în continuare.


Liviu Ciobotariu, noul antrenor, le oferă şanse egale tuturor elevilor săi şi nimeni nu este titular din start. Asta ştie şi portarul Cristian Bălgrădean, 23 de ani, care se bate cu Naumosvki şi cu George Curcă pentru un loc între buturi.

"Mie, personal, nea Ando mi-a dat încredere, m-a băgat să joc. Acum o să continuu pe aceeaşi linie, să-mi fac treaba cît mai bine şi sper să-l conving pe domnul Ciobotariu că merit să fiu titular. Este un antrenor bun, cu reale calităţi şi cred că o să facem treabă în sezonul următor. Încă nu pot uita sezonul precedent, că am ratat Cupa, a fost un an slab pentru noi. Vara viitoare îmi doresc să fim cîştigătorii eventului!", a spus Bălgrădean.

"Nu am kilograme în plus şi sînt gata să începem munca. Ne aşteaptă un sezon greu şi nu vrem să mai avem parte de surprize neplăcute"
Cristian Bălgrădean, portar Dinamo

Renunţă la 200.000 de euro?
Ioan Andone îşi va rezilia zilele următoare contractul cu Dinamo, dar pentru asta va trebui să renunţe la cei 200.000 de euro pe care îi mai are de primit. Suma reprezintă salarii restante, prima de instalare pe care nu şi-a luat-o vara trecută, plus drepturi de imagine.

A plecat şi Mehmedovici
Stoperul Ersin Mehmedovici s-a despărţit, pe cale amiabilă, de Dinamo. Fotbalistul de 30 de ani nu fusese plătit nici el de cîteva luni, avînd de încasat aproximativ 30.000 de euro. Ieri, a primit o parte din sumă, restul urmînd să-i fie virată în conturi în luna iulie. "Clubul trece printr-o perioadă mai grea din punct de vedere financiar, dar ne-am înţeles asupra rezilierii. M-am simţit bine la Dinamo şi mă bucur că ne-am despărţit prieteni", a zis sîrbul.

Oltenii sînt debusolaţi
Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman au venit împreună, ieri, la vizita medicală, pe care au făcut-o însă doar parţial, întrucît viitorul lor la Dinamo este incert. Mai au contract pînă la 30 iunie, dar dacă nu vor fi declaraţi jucători liberi, mai mult ca sigur nu vor continua în Ştefan cel Mare, întrucît asta ar însemna ca roş-albii să achite o sumă importantă către Universitatea Craiova. Lucru ce este practic imposibil, avînd în vedere situaţia financiară actuală.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
fcgeo
fcgeo  •  19 Iunie 2011, 21:53
Postat de neko00 pe 18 Iunie 2011, 10:07

E bun rau. Mai ales la inaltime, 1,50.Cu el in poarta, Steaua da goluri mai usor, ca in finala cupei Romaniei. Cum poti spune ca e cel mai bun portar din liga I? Poate e cel mai motivat si determinat ca talent n-are.

MAI BAIETI, UN PORTAR ARE NEVOIE DE ALTE CALITATI NU TREBUIE NEAPARAT SA FIE DE 2,30 M CA SA FIE UN JUCATOR BUN.

dany_dinamovistu
dany_dinamovistu  •  18 Iunie 2011, 12:43
Postat de neko00 pe 18 Iunie 2011, 10:07

E bun rau. Mai ales la inaltime, 1,50.Cu el in poarta, Steaua da goluri mai usor, ca in finala cupei Romaniei. Cum poti spune ca e cel mai bun portar din liga I? Poate e cel mai motivat si determinat ca talent n-are.

bai neko...da tatarusanu cum a luat golu in finala cupei? nu la fel? adevaru ca noua nu trebuie sa ne mai demonstrezi nimic, pt mn unu tu esti cel mai valoros. Sper sa fi in continuare echilibrat. Felicitari!

costyn.dinamo
costyn.dinamo  •  18 Iunie 2011, 10:32

borcea si badea cand se transfera si ei la alta echipa ,,? poate ai ia cu ei si pe moti si margaritescu...in schimb balgradean poate sta linistit in poarta asta daca nu vine nea giovani cu vro inventie de jucator ca sa-l poate vanda si i-l baga in poarta ..........de tot rasul a ajuns dinamo ..trebuie sa recunosc .......

Vezi toate comentariile (6)
Comentează