FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bălgrădean: "Trebuie să uităm sezonul trecut. Obiectivul e «dubla» Cupă-campionat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 13:37

Impus ca titular de Ioan Andone în noua echipa a lui Dinamo, tînărul portar Cristian Bălgrădean spune că vrea să-i demonstreze şi lui Ciubotariu de ce este în stare.

Goalkeeperul de 23 de ani spune că vrea să uite cît mai repede de sezonul tocmai încheiat, iar pentru stagiunea viitoare, obiectivul său va fi cîştigarea eventului.

"Trebuie să uităm sezonul trecut, trebuie să trecem peste ratarea Cupei şi peste sezonul mai prost pe care l-am avut. Sperăm ca în sezonul viitor să ne clasăm cât mai sus. Am înţeles că se întorc jucătorii care au fost împrumutaţi şi sper să aducă un plus echipei şi să-i facă uitaţi pe Torje şi pe Alexe dacă vor pleca de la echipă", a spus Bălgrădean.

Fotbalistul adus de la UTA spune că nu se teme de schimbarea antrenorului şi a salutat mutarea echipei pe noul stadion National Arena, unde fanii vor venii în număr mult mai mare.

"Nea Ando mi-a dat încredere mie personal. Acum este domnul Ciobotariu, sper să-mi fac treaba cât mai bine şi să-l conving să fiu titular. E un antrenor tânăr, de perspectivă, şi sper să putem face treaba cu el. Eu îmi doresc Cupa şi campionatul sezonul ăsta, deşi va fi foarte greu de obţinut. Orice fotbalist îşi doreşte să câştige campionatul şi Cupa", a mai spus el.

13 meciuri a bifat Bălgrădean în poarta lui Dinamo în acest an

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  17 Iunie 2011, 18:11

mda...:)) u apara bn sa ajungi la nationala:)

elciobandante
elciobandante  •  17 Iunie 2011, 16:15

obiectiv visat : cupa , campionat obiectiv real : evitarea retrogradarii , la ce lot plin de super-staruri avem , mai ales moti care a refuzat un contract cu barcelona pt dinamo :))

ligax
ligax  •  17 Iunie 2011, 14:00
Postat de costibb pe 17 Iunie 2011, 13:43

depinde in mare masura de cine cotizeaza mai mult anul asta:)))

:))) Ai observat ca, in ultimul timp, nimeni nu mai vorbeste de evitarea retrogradarii?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează