FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Gabi Balint, devastator la adresa lui Dan Petrescu: „Și dacă ești beat sau drogat n-ai voie să faci așa!” + Gigi Becali, amuzat: „Ne-au bătut pe noi și i-au înjurat pe ei”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 22:12 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 11:30

Gabi Balint (59 de ani) a răbufnit la vederea imaginilor la petrecerea lui CFR Cluj de câștigare a titlului, unde s-au scandat cuvinte jignitoare la adresa Stelei. 

După meciul cu CSU Craiova, fotbaliștii și staff-ul echipei au mers la restaurantul „Da Vinci” din Cluj, un local de lux ales chiar de finanțatorul Neluțu Varga.

Gigi Becali a anunțat plecarea unui titular din meciul cu Voluntari: „E clară treaba!”
FCSB
Gigi Becali a anunțat plecarea unui titular din meciul cu Voluntari: „E clară treaba!”

 Acolo, printre alte scandări, petrecăreții fost înregistrați în momentul unui derapaj, un cântec de peluză intolerabil, împrumutat de la ultrașii lui Dinamo: „Cine ține cu Steaua (n.r. FCSB) / Să-i f***m familia!”. Între jucători și alți invitați se afla și Dan Petrescu. El este filmat cu spatele și nu se poate observa dacă ia parte la respectivele scandări reprobabile. 

Imaginile l-au enervat pe Gabi Balint, fost coleg cu Petrescu la Steaua între anii 1985-1990.

Gabi Balint: „Nu poți să faci așa ceva. Oricât de beat ai fi de fericire, n-ai voie să te comporți așa”

„Ce s-a întâmplat la acea petrecere, când eu nu am putut să cred că Dan Petrescu, fostul stelist, fostul coleg ani de zile, care a crescut la Steaua, iar Steaua l-a făcut fotbalist, poate să spună așa ceva, să cânte așa ceva despre familiile suporterilor Stelei. Chiar dacă ei sunt împărțiți acum și s-a referit la alții, sunt tot suporteri ai Stelei. Nu poți să faci așa ceva. 

Din punctul ăsta de vedere, sunt total decepționat și îmi pare tare rău. Eu l-am considerat totdeauna un apropiat, un prieten, un coleg, am împărtășit atâtea clipe, am auzit de nu știu câte ori tribunele care îi strigau numele. Tribunele pline de steliști, cu ăia cu care el le făcea ceva la familiile lor. Nu se poate așa ceva. Oricât de beat ai fi... de fericire, că știu că nu bea alcool. 

Dar oricât de beat ai fi de fericire, n-ai voie să te comporți așa. Chiar voiam să recomand ca la ultimul meci, așa cum se face în Spania, FCSB să face culoar echipei CFR și să o aplaude. A făcut-o Real pentru Barcelona, a făcut-o Barcelona pentru Real sau Atletico Madrid. 

Așa se procedează în țările civilizate, când există fair-play, îi aplauzi pe cei care sunt campioni, iar CFR a meritat. Dar după ce am văzut la acea petrecere și ce s-a cântat acolo, nu pot să spun, n-am cuvinte să spun ce ar merita cei care au cântat acele lucruri și care au înjurat cum au înjurat acolo”, a declarat Gabi Balint la emisiunea „Fotbal Club” pe Digi Sport.

Balint: „Ce scuze? Și dacă erai drogat sau beat...”

Gabi Balint și-a continuat discursul dur la adresa lui Petrescu, argumentând că marii antrenori ai lumii nu ar fi procedat niciodată așa la adresa rivalelor din campionat. 

„Pentru mine a fost un moment în care mi-aș fi dorit orice pe lumea asta să se întâmple, dar numai să nu văd acel lucru și să nu-l văd pe Dan Petrescu în mijlocul lor. Crede-mă, sunt foarte decepționat și nici nu știu dacă scuzele pe care și le-ar cere ar fi suficiente în momentul ăsta. 

În rest, jos pălăria, e un antrenor de la care au mulți de învățat, care a demonstrat și va demonstra în continuare, dar cu atitudinea asta nu poți să ajungi la o echipă mare. Va fi aici, în România, poate după aia în Turcia, printr-o țară arabă, în China, dar nu poți să te ridici la un nivel. 

Cum ai putea să-l vezi pe Guardiola, Klopp sau marii antrenori ai lumii să scandeze asemenea inepții sau tâmpenii, mai ales împotriva celei care te-a crescut? Echipa cu cei mai mulți suporteri din țara asta, da? Ce scuze? Și dacă erai drogat sau beat...”, a mai precizat Balint.

Eu n-am auzit pe nimeni să-l facă praf pe Dan Petrescu. Că nu a fost de acord cu un joc sau altul, da, dar nu cred că a fost cineva care să nu-l respecte. El e ca bolnavul ăla închipuit, tot timpul se plânge și nu înțeleg de ce. E unul dintre cei mai buni antrenori din România, are atâtea campionate câștigate, toată lumea l-a recomandat la națională. Eu nu înțeleg de ce tot timpul e ca o bocitoare, plânge tot timpul, probabil e stilul lui. Hai să-l înțelegem, până la urmă, fiecare e într-un fel.
-Gabi Balint

Gigi Becali: „Ne-au bătut pe noi și i-au înjurat pe ei!”

Gigi Becali a comentat amuzat imaginile de la petrecerea din Gruia. „Ne-au bătut pe noi și i-au înjurat pe ei! Au zis Steaua, iar dacă instanța a decis că Steaua e a lui Balint, atunci pe echipa lui au înjurat-o”, a spus patronul de la FCSB în această seară, în direct la Digi Sport. 

Citește și: 

Cum a văzut Iftime lupta la titlu: „CFR, o echipă pârțâită. Pentru FCSB altul e cuvântul, să nu fiu complet tembel!”
FC Botoșani
Cum a văzut Iftime lupta la titlu: „CFR, o echipă pârțâită. Pentru FCSB altul e cuvântul, să nu fiu complet tembel!”
Dinamoviștii au ajuns în Herăstrău la dineul plătit de Nicu Badea, omul care le-a interzis folosirea siglei! » Apariție spectaculoasă a lui Torje
DINAMO
Dinamoviștii au ajuns în Herăstrău la dineul plătit de Nicu Badea, omul care le-a interzis folosirea siglei! » Apariție spectaculoasă a lui Torje

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (74)
csaba
csaba  •  20 Mai 2022, 18:03
Postat de marcelclujnapoca pe 18 Mai 2022, 21:09

Balint ai fost secund la Dan Petrescu când erai la Gașca Nebuna... de ce nu antrenezi ca principal o echipa !? Ești unul care ai dat Gol Argentinei sau ai câștigat Liga Campionilor cu 11 metri marcat! Chiar nu ai oferta nici în Liga a -2 -a ??? Experienta ta trebuie data mai departe !

Chiar ești ***, unde sunt cealaltă jumătate de puncte tăiate, câte meciuri a câștigat gigel cu ajutorul arbitrilor față de CFR și acum plângeți cu lacrimi de crocodil că gigel a pierdut la un ofsaid la milimetru ca și la CFR, chiar vreți campionatul fără să aveți valoare???!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balderis
balderis  •  20 Mai 2022, 13:57
Postat de csaba pe 18 Mai 2022, 11:08

Voi cei din sud chir sunteți duși cu plata, după ce câștigă atâtea campionate să vi și să spui că nu are minte chiar că voi nu gândiți de loc!!!

Dan Petrescu a zis prostoiule , nu eu !!! La voi a pupat vreodată steagul ? Nu ! deci ?

870797579666969
Ernest Pap  •  19 Mai 2022, 10:07

Dacă Balint și Duckadam AU AJUNS SĂ CRITICE CE SE CÂNTĂ LA BĂUTURĂ ÎNTR-O CRÂȘMĂ au ajuns rău în dorința de a se băga în seamă

Vezi toate comentariile (74)
Comentează