FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Balint nu-l crede pe Becali în cazul Alibec: "Să-l dea ieri dacă are oferta asta"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 21:30

Gabi Balint nu are încredere în afirmațiile lui Gigi Becali cu privire la o ofertă de 5 milioane de euro pentru Denis Alibec.

"Să-l dea ieri dacă are ofertă de 5 milioane de euro. E o sumă extraordinară. În momentul ăsta cota lui e foarte joasă. E accidentat și toți se interesează de așa ceva. Nu cred că există o echipă să dea acum 5 milioane de euro pe Alibec.

El trebuie să facă o pregătire la sânge pentru a-și reveni până la vară", a spus Gabi Balint la TV Digi Sport.

Denis Alibec nu a mai fost integralist într-o partidă disputată de FCSB în Liga 1 de la meciul cu Viitorul din turul campionatului, jucat pe data de 9 septemebrie. În ultimele luni, Alibec s-a confruntat cu probleme de sănătate care l-au împiedicat să joace la potențial maxim.

"Am primit ofertă pentru Alibec și azi. M-au întrebat ce preț cer pe el. Le-am spus că am avut ofertă de 7 milioane de euro și acum vreau 5 milioane de euro" Gigi Becali, pe 21 decembrie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  22 Decembrie 2017, 08:14

Pana mai Ieri clona fc fcsb de calitate chinezeasca fusese ingropata de osim si de instante. Acum a aparut si Sorin Raducanu sa spuna ce stiam toti : clona fc fcsb nu are nici macar certificat de identitate sportiva. Care umilinte i se mai pregatesc acestui simulacru de club din berceni via pipera ? =))))))

nebraska
nebraska  •  22 Decembrie 2017, 06:41
Postat de falci pe 21 Decembrie 2017, 21:58

Alibec e accidentat cum e Balint straight

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  22 Decembrie 2017, 03:21

In momentul de fata Alibec valoreaza 125000 si un kg de urda extra dar fiind accidentat valoare o sa-i mai scada pina spre zero...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează