FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UTA 1-1

VIDEO „A vrut să-și dea demisia, fanii l-au înjurat” » Momente tensionate la UTA

Articol de , - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 23:00 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 23:21

Rapid - UTA 1-1. Impresarul Bogdan Apostu, un apropiat al arădenilor, a dezvăluit la final că Laszlo Balint a vrut să demisioneze după etapa trecută, 0-1 cu Gaz Metan. Alexandru Meszar, conducătorul celor de la UTA, nu a vrut să audă de așa ceva.

„Nu e în pericol postul lui Balint. Vă spun în premieră. După meciul trecut, când a fost înjurat de unii dintre suporteri, Balint mi-a cerut să vorbesc cu conducerea, să-și prezinte demisia. Meszar nu a vrut să audă de așa ceva, pentru că echipa joacă și a avut ghinion”, a declarat Apostu, prezent pe Arena Națională.

Eroare mare de arbitraj în Rapid - UTA » 11 metri neacordat
Rapid - UTA
Eroare mare de arbitraj în Rapid - UTA » 11 metri neacordat

VIDEO. Bogdan Apostu: „UTA e blestemată”

Apostu e uluit de meciurile celor de la UTA: „E o echipă blestemată, n-am mai văzut o echipă care să aibă atât de multe ocazii și să nu marcheze. N-ar avea nevoie doar de un preot Balint, ci de un sobor de preoți”.

Moldovan a fost îngerul păzitor al Rapidului, un jucător pe care îl reprezint, așa că plâng cu un ochi, cu altul râd. Horațiu i-a salvat în 2-3 momente cruciale”, a mai spus Apostu.

Fotbalul românesc are nevoie de VAR. Din păcate, în România varul se folosește doar pentru trasarea terenului. E o mare rușine pentru 2022
Bogdan Apostu, agent de jucători

10 meciurifără victorie are UTA în Liga 1

Cum stau Rapid și UTA în clasament

Cele mai tari imagini din Rapid - UTA:

+37 FOTO

Citește mai multe știri despre Rapid - UTA:

Moment crucial în Rapid - UTA: penalty, „roșu”, meci oprit 3 minute de arbitri!
Rapid - UTA
Moment crucial în Rapid - UTA: penalty, „roșu”, meci oprit 3 minute de arbitri!
Incidente în pauza meciului Rapid - UTA » Au fost implicați și fanii altor două formații
Rapid - UTA
Incidente în pauza meciului Rapid - UTA » Au fost implicați și fanii altor două formații

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dansy
dansy  •  30 Ianuarie 2022, 10:41

Radu Petrescu ,ca de obicei,a făcut praf un meci frumos arbitrând pro Rapid! Nu a dat un penalti pentru UTA și Cartonaș roșu lui Keta pentru lovire cu cotul.Arădeanul sângera și Petrescu nu vedea.Acest arbitru este mereu depășit !

2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  30 Ianuarie 2022, 09:55

Toata iarna ati tinut capul de afis cu transferurile voastre spectaculoase!)) Tu si mister 2 pradatori de bani publici ! Mister se plangea ca nu are ce antrena si ca nu e ok! I ati matrasit pe Hora si Antal cam usor asta i asevarul. Jucatori cica problema))) daca isi iau golurile din momentele cheie sunteti pe loc de baraj! Azi pana la faza cu 11m nu a existat decit o echipa. O balbaiala,un corner si un 11m transformat! Atat a putut Ura o repriza. Si in a doua ce sa vezi ?! Cu 1-0 si om in plus sa nu poti sa iei 3 pct?! Lucenta pro vs licenta in sprit))) Nici o diferenta! La fotbal se admite sa fi ridicol dar nu penibil impresarule)) ai adus jycatori de chiftele la Uta

mal.
mal.  •  30 Ianuarie 2022, 09:04

Ordinea corecta ar fi asta: sa avem fotbal si apoi VAR… altfel, vom arbitra ceva mai corect meciurile fara calitate, cu jucatori inchipuiti! Rana mare este competitia!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează