FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Clipe de groază pentru Bănel Nicoliță: „M-am trezit cu cinci mașini aliniate la mine la scară. S-au dat jos și au venit în față”

Bănel Nicoliță, fost fotbalist la FCSB
Bănel Nicoliță, fost fotbalist la FCSB

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 11:02 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 11:42

Bănel Nicoliță (38 de ani), fost jucător la FCSB în perioada ianuarie 2005 - august 2011, a povestit momentele prin care a trecut după o înfrângere suferită în fața lui Dinamo, scor 2-4, în aprilie 2007. 

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce a urmat după ce a fost așteptat, la câteva ore de la fluierul de final al partidei, în fața blocului în care locuia în Prelungirea Ghencea, de 5 mașini pline cu ultrași steliști.

Ionel Ganea, vehement în cazul Pintilii: „Bă, ciocul mic! Te crezi Einstein, iar restul sunt papagali?!”
FCSB
Ionel Ganea, vehement în cazul Pintilii: „Bă, ciocul mic! Te crezi Einstein, iar restul sunt papagali?!”

Bănel Nicoliță, clipe de groază după înfrângerea cu Dinamo: „Au venit în faţă. Mi-a fost puţin frică, teamă. Erau vreo 60 de inşi cu totul”

„M-am trezit cu cinci maşini de suporteri la mine acasă, la apartament. M-au aşteptat. După meciul cu Dinamo, când am pierdut cu 2-4 (n.r. înainte de Paște). Au marcat Niculescu, Dănciulescu, Cătălin Munteanu şi aşa mai departe. 

Eram supărat, plângeam pe drum. Stăteam în Prelungirea Ghencea, aveam apartament. Era pe la 11:30, 12:00 noaptea. După meci a fost. Am mers acasă să mă schimb şi eu, să plec la Brăila. 

Când am ajuns jos, văd cinci maşini. În linie, la mine la scară. Niciodată nu a fost aşa. Eram singur. Au coborât câte cinci inşi din fiecare maşină. Erau îmbrăcați în roşu şi albastru, am zis că sunt ai mei. 

Au coborât ei şi mi-au spus: «Crezi că e frumos ce aţi făcut voi aici?». Le-am şi spus: «Voi credeţi că voiam să pierdem? Eu sunt stelist adevărat. Mie îmi place acum să merg să fac Paştele acasă?». Am avut o discuţie. 

Au venit în faţă. Mi-a fost puţin frică, teamă. Erau vreo 60 de inşi cu totul. Îţi dai seama, să îi vezi pe toţi la scară. La ce viteză aveam, lăsam şi geanta de echipament acolo. Nu, am avut o discuţie cu ei. În spate au mai înjurat, dar cei din faţă nu”, a relatat Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik. 

Bănel Nicoliță, amintire spectaculoasă cu Marius Lăcătuș și Dayro Moreno

Dayro Moreno
Dayro Moreno
Dayro Moreno
Dayro Moreno
Dayro Moreno
+42 FOTO

„Să-ți spun eu o fază, cea mai tare, cu Dayro Moreno, când eram noi la Steaua, cu nea Marius Lăcătuș. Și voia să-i dea mingea lui nea Marius printre picioare. Aveți cuvântul meu de onoare. Când i-a tras nea Marius una… Direct! Aut! I-a băgat o alunecare, de l-a dat în sus! Direct… 

Dayro a vrut să-i dea printre picioare lui nea Marius. Erau ambiții, orgolii, știți cum e… Dayro făcea figuri, era mai tânăr, râdea tot timpul. Era mai comic așa. Și tot îi spunea nea Marius: «Băi, dă drumul la minge! Pasează! Nu mai dribla!» Și el tot dribla. 

Și a ajuns în momentul zero, la nea Marius. A vrut să i-o dea printre picioare. Când i-a tras una nea Marius… S-a terminat și miuța, tot. Se supărase puțin Dayro. S-a dus direct la vestiare. Nu a mai stat o secundă. 

Am râs cu lacrimi. La început eram serioși. Dar când nu mai era nea Marius, am râs toți. Și Dayro râdea, că a vrut să i-o dat printre picioare lui Lăcătuș. Nu știa el cine era Lăcătuș”, a spus Bănel Nicoliță pentru Fanatik. 

VIDEO. Poveste colosală de la prima vizită medicală a lui Bănel Nicoliță la Steaua: „«Dezbrăcați-vă!» Vai de capul meu... Eram varză, ceva bestial!”

Citește și:

A început fotbalul abia la 18 ani și nu a fost niciodată în club! » Portretul fotbalistului care a impresionat la debutul în Superligă

Pintilii din Portugalia a uimit » A driblat regulamentul, a scăpat de penalizări și a reușit să ia titlul, deși nu avea licență

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
boris15
boris15  •  26 Ianuarie 2023, 15:21
Postat de Netherlands88 pe 26 Ianuarie 2023, 12:41

"Când am ajuns jos, văd cinci maşini..... Au coborât câte cinci inşi din fiecare maşină. Erau îmbrăcați în roşu şi albastru, am zis că sunt ai mei. Au venit în faţă. Mi-a fost puţin frică, teamă. Erau vreo 60 de inşi cu totul. Deci 5 masini x 5 insi in fiecare masina = 60 insi. Curat, murdar!

El crede că 5 ori 5 fac 55, de fapt, numai că a rotunjit. Sună mai frumos, mai periculos...

gimiskutze
gimiskutze  •  26 Ianuarie 2023, 13:58

erau 5 masini si din fiecare au iesit cite 5 insi, deci 5 x 5=25' dar eram dupa meci, vedeam mai mult decit dublu....erau vreo 60 de insi cu totul...si retine exact dupa atitia ani, clar s-a lasat cu urmari serioase!

Netherlands88
Netherlands88  •  26 Ianuarie 2023, 12:41

"Când am ajuns jos, văd cinci maşini..... Au coborât câte cinci inşi din fiecare maşină. Erau îmbrăcați în roşu şi albastru, am zis că sunt ai mei. Au venit în faţă. Mi-a fost puţin frică, teamă. Erau vreo 60 de inşi cu totul. Deci 5 masini x 5 insi in fiecare masina = 60 insi. Curat, murdar!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close