FOTBAL  »  Superliga  »  DEBUT

Bănia propune un talent de viitor » Contra Stelei a debutat cel mai tânăr fotbalist al campionatului

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 04 octombrie 2016 16:58

Tinerii Craiovei se luptă la titlu în Liga 1! Iar oltenii au lansat, oficial, în campionat, cel mai tânăr fotbalist al actualei ediții: Vladimir Screciu. Puștiul are 16 ani și 8 luni și a intrat pe Național Arena în minutul 82, în locul lui Simon Măzărache.

Juniorul a impresionat încă din vară, în amicale, iar Mulțescu l-a lăudat de atunci. A avut o evoluție deosebită în victoria cu Zenith (2-0), în amicalul de lux din Austria cu formația lui Mircea Lucescu.

Din orașul lui Oblemenco

Vladimir este component al "naționalei" Under 17, care tocmai a învins Polonia (1-0). Screciu a jucat și a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. Este al treilea debut al unui junior al Științei în acest sezon, după Vlădoiu și Manea.

Puștiul născut în Corabia, precum legendarul Nelu Oblemenco, ar fi putut debuta încă din sezonul trecut în Liga 1. La meciul de la Botoșani (1-2), din play-out, era pe margine gata să fie introdus în teren, venind lângă arbitrul de rezerve, doar că "juveții" au marcat. Daniel Mogoșanu a vrut să forțeze egalarea cu fotbaliștii mai experimentați, iar Screciu n-a mai intrat atunci.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
cezar_patru
cezar_patru  •  04 Octombrie 2016, 23:23
Postat de ovidiu_3003 pe 04 Octombrie 2016, 20:06

...Vladimir Screciu ...este cel mai bun produs aL FOTBALULUI ROMANESC DIN TOATE TIMPURILE...te iubim Vladimir Screciu !!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.33
andrei.33  •  04 Octombrie 2016, 23:21
Postat de ovidiu_3003 pe 04 Octombrie 2016, 20:06

...Vladimir Screciu ...este cel mai bun produs aL FOTBALULUI ROMANESC DIN TOATE TIMPURILE...te iubim Vladimir Screciu !!!

Intrebarea e daca te iubeste si el pe tine.

alex_777
alex_777  •  04 Octombrie 2016, 23:04

...este clar peste MAN l-am vazut la debut are talent baiatul!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează