FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - RAPID 2-1

Panduru n-a înțeles decizia lui Mutu din minutul 60: „De ce să joci așa?”

Basarab Panduru, la Orange Sport +17   FOTO
Basarab Panduru, la Orange Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2022 08:20 / Actualizat marti, 04 octombrie 2022 09:22

Basarab Panduru (52 de ani) a analizat duelul dintre Chindia și Rapid din etapa 12 a SuperLigii, câștigat de dâmbovițeni cu 2-1.

Luni seara, Chindia și Rapid au închis etapa 12 a campionatului intern. Dâmbovițenii au câștigat la limită, 2-1, aceasta fiind prima lor victorie din sezonul în curs.

Dar cum a fost surclasată Rapid, ocupanta unui loc de podium în SuperLigă? Basarab Panduru se pronunță.

A venit sentința în dosarul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce a hotărât Judecătoria Buftea
SENTINȚĂ
A venit sentința în dosarul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce a hotărât Judecătoria Buftea

Basarab Panduru, despre cum l-a surclasat Toni Petrea pe Adrian Mutu în Chindia - Rapid

„M-a surprins Chindia, arată total diferit, altfel de fotbal, parcă mai calculat. Și-au dat seama că întâlnesc o echipă puternică și au stat bine pe teren.

După ce a înscris Sefer, părea că Rapid are puterea să egaleze, dar deodată li s-a schimbat jocul, și nu în bine. În loc să joace, au trimis toți jucătorii pe linia de fund a Chindiei și au jucat doar pase lungi.

Am mai văzut să-l trimită pe Săpunaru în față în ultimele minute, dar să joci doar cu minge lungă din minutul 60... au făcut ce a vrut Chindia.

De ce au jucat așa? O să explice că aveau două vârfuri pe teren, de aceea, dar dacă tot ai doi atacanți, centrează din margine, nu trimite minge lungă.

Cred că e prima dată când văd Rapid să facă atâtea minute altceva decât ce făcea până acum. E adevărat că ieşiseră Ioniţă, Costache şi Sefer, dar, dacă dai minge lungă, faci ce vrea Chindia”, a opinat Panduru la Orange Sport.

Rapid a încheiat meciul cu o posesie de 59% și 406 pase precise din 500 încercate, o acuratețe de 81%, peste a Chindiei (72%).

Pentru Rapid urmează un meci cu FC Botoșani, în Giulești, pe 8 octombrie. Chindia va juca în continuare cu FCU Craiova, în deplasare, pe 10 octombrie.

VIDEO » Concluziile lui Toni Petrea după victoria cu Rapid

Mai multe știri din SuperLigă: 

Mutu „a pus tunurile” pe „centralul” Rusandu: „Nu-mi explic! Nu știu dacă are ceva cu Rapidul sau asta e valoarea lui!”

Săpunaru a venit la interviuri: „Să nu mai facem la niciun meci ce am făcut azi!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează