FOTBAL  »  Superliga  »  COMPARAȚIE

Basarab Panduru compară un antrenor din Liga 1 cu „principalul” lui Dortmund: „Asta este întrebarea mea”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2020 22:18

Basarab Panduru (49 de ani) îl compară pe Cristiano Bergodi (55 de ani), noul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova, cu francezul Lucien Favre (62 de ani), tehnicianul lui Dortmund. 

Basarab Panduru îl consideră pe Cristiano Bergodi o soluție bună pe termen scurt, dar nu își explică inconstanța italianului. Antrenorul a pregătit 7 echipe în Liga 1 și a cucerit un singur trofeu, în 2007, Supercupa României cu Rapid. Altul este însă punctul lui slab: nu a dus la final două sezoane consecutive la niciun club.

Panduru: „De ce nu faci treabă pe termen lung?”

„Cârţu l-a admirat mereu şi mereu a spus că a fost printre antrenorii pe care ar vrea să-i vadă la Craiova. Am înţeles că într-o zi s-au şi pus de acord. El este un altfel de om, dar şi Cristiano Bergodi... Pe termen lung, tot timpul am spus asta, pe termen lung de ce nu faci treabă?! Asta este întrebarea mea. Ca Lucien Favre de la Dortmund. Primul an reuşeşte ceva, apoi nu îi mai iese. Uite, parcă acum este prima dată când şi în al doilea an reușește ceva”, a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport. 

VIDEO / Gică Popescu a povestit în detaliu episodul din 1988, atunci când a fugit de la Steaua pentru a reveni la Craiova

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

S-a introdus „regula Dan Petrescu" în Liga 1! » CFR Cluj devine o și mai mare favorită în lupta pentru titlu

EXCLUSIV Un fost fotbalist de la Craiova intervine categoric în scandalul FCU - CSU: „Ai cui sunt acei 25.000 de suporteri care aplaudau și aveau orgasm?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  25 Mai 2020, 14:28

Ca și jucător l am apreciat,dar ca antrenor nu poate fi descris in cuvinte cam cât de slab a fost.Pe lângă el,Alèxa e Wenger,Bratu e Pocchetino iar "Mister" Ilie Dumitrescu e un soi de Guardiola.Adică,pe bune acum,când o echipă antrenată de tine ia 8 goluri,primul lucru pe care trebuie să l faci e să nu mai încerci vreodată să antrenezi iar cât privește prezența intr un studio TV in cadrul unor emisiuni pe teme fotbalistice,e mult mai indicat să nu fii acolo vreodată. N am nimic cu omul in mod special,dar după ce că te ai făcut de râs în mod repetat in calitate de antrenor,ai dovedit că nu poți fi decât un om recalcitrant in relațiile cu jucătorii și toți din jurul tău,tot nu ți ajunge?Oare nu poți să te abții și să ne scutești de toate inepțiile debitate prin emisiuni?I aș fi dat interzis pe viață...

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  25 Mai 2020, 06:49

Mai Pandurule,tu ca antrenor ai fost de ***.Singura ta performanta a fost : Timisoara- FCSB= 1-8.Rezultat care a dus titlul la FCSB in acel an !! Probabil ca ai fost mandru,daca nu ai putut ca antrenor sa duci un titlu lui Becali (ai fost dat afara pentru rezultate catastrofale) ai facut-o ca adversar,antrenand echipa Timisoarei sa nu joace nimic. Asadar dupa o asemenea cariera de antrenor,mai ai tupeul sa apari in public si sa judeci pe altii ?Te las pe tine sa tragi concluziile !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3ristian
3ristian  •  25 Mai 2020, 05:49

Buna ziua, profesionistilor! Vedeti ca Lucien Favre este elvetian, nu francez???? Complicat, nu? Pentru viitor, vedeti ca exista google????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează