FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Panduru şi Gigi Becali au bătut palma! De luni, la muncă! / Becali: "Va face ce făcea şi Adrian Ilie la Steaua"

basarab panduru, steaua
basarab panduru, steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2009 00:00

16:38 / Basarab Panduru şi Gigi Becali au ajuns la o înţelegere: fosta glorie stelistă va deţine funcţia de director sportiv, iar prima zi de lucru va fi luni.

În jurul orei 15:20, Basarab Panduru a ajuns la palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru pentru o discuţie cu patronul Stelei. Cel mai probabil, fostul atacant al roş-albaştrilor va fi instalat în funcţia de manager sportiv al grupării din Ghencea, urmînd a colabora cu tehnicianul Cristiano Bergodi, după cum a anunţat în premieră Gazeta Sporturilor în ediţia de astăzi.

Basarab Panduru se va ocupa de transferuri şi de problemele legate de contractele jucătorilor, după cum a confirmat chiar Gigi Becali: "Va avea aceleaşi responsabilităţi pe care le avea Adrian Ilie".

Totodată, Gigi Becali speră să aibă la dispoziţie o soluţie imediată pentru banca tehnică a Stelei, relaţiile sale cu italianul Cristiano Bergodi fiind din ce în ce mai încordate.

Bergodi despre Panduru: "Sînt foarte bucuros că a venit Panduru, am auzit că este un băiat deştept. Avem nevoie de el la Steaua, sînt foarte mulţumit că voi lucra cu el, deşi nu l-am cunoscut pînă acum. El este un mare stelist, de aceea îi doresc bun venit".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
 •  12 Septembrie 2009, 00:34

ma pandy o sa faci ce a a facut ad ilie adica o sa tai frunze la ciini.nu fi fraier mai ai timp pina luni ramii ma frate,deocamdata cu decebal si stucan e spre binele tau.

 •  11 Septembrie 2009, 20:36

alo ziaristii lu' peste mai sunteti si de sport cica. panduru nu a fost vreodata atacant asta asa pt cultura voastra de mari ziaristi.

stelistul07
stelistul07  •  11 Septembrie 2009, 19:48

toata lumea sa prins de ce a fost adus Panduru.. Bergodi va fi demis in curand iar el va fi inlocuitorul.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează