FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru, necruțător cu FCSB: „Cum se poate nenoroci o echipă în halul ăsta?! Are cel mai urât fotbal. Nu o mai recunosc”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 09:01 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 09:15

Basarab Panduru a comentat situația de la FCSB și se declară extrem de nemulțumit de prestațiile din ultima vreme ale echipei lui Toni Petrea.

Fostul internațional critică în termeni dur jocul arătat de formația roș-albastră în ultimele meciuri și spune că FCSB nu mai joacă la fel de spectaculos ca în prima parte a sezonului.

Basarab Panduru, nemulțumit de FCSB: „Are cel mai urât fotbal”

„Cum ajunge în 3-4 etape o echipă despre care spuneam că îmi face plăcere să mă uit și că are cel mai frumos fotbal să devină o echipă la care nu mai poţi să te uiţi sub nicio formă pentru că are cel mai urât fotbal? 

Cum naiba se poate nenoroci o echipă în 3 etape? Munceşti ani să faci o echipă și degeaba. Asta ar trebui să fie exemplu pentru toată lumea! Cum să nenoroceşti o echipă în 3-4 meciuri să arate în halul asta? Nu o mai recunosc! 

Înainte, simţeai că vine golul, că vine o fază, simţeai că scoate un penalty, te făcea să stai în faţa televizorului. Acum s-a terminat tot în 3-4 etape! În angrenajul acela, Man era foarte important, era omul care în 8-9 meciuri a dat primul gol, când nu mergea nimic, Man era cel care ieşea în faţă şi marca golul.

S-a rupt ceva acolo! Dar când te uiţi la linia de fund cu Chindia şi la tot ce s-a întâmplat, te întrebi cum se poate într-un timp atât de scurt să nu mai vezi abosult nimic din ce vedeai acum o lună”, a spus Panduru la TV Telekom Sport.

VIDEO Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Puștiul-minune de la FCSB ratează iarăși naționala! De ce nu-l va lăsa Gigi Becali să dea curs convocării de la FRF

Florinel Coman l-a sunat pe Becali după ce a fost prins de poliție: „Nea Gigi, mi-e rușine!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
bodystyle74
bodystyle74  •  24 Februarie 2021, 20:08
Postat de 1ianuarie pe 24 Februarie 2021, 13:27

Unii au asociat aceste eșecuri cu cererea dinaintea confruntării cu Dinamo din cupă(nu detaliez). Nu știu dacă este doar o coincidență căderea aproape pe toate planurile(fizic,tactic,psihic) începând de atunci sau e doar o sincopă prin care,de multe ori,trec multe echipe. Îi las pe cei mai pricepuți să se pronunțe. Nu ascund că ceva,ceva acolo nu îmi pare tocmai în regulă.

De acord cu tine, de la cererea aia li se trage. Se pare ca s-au mai desteptat unii si au inceput sa ameninte. Dupa 3,4 ani in care gigi credea ca poate castiga titlu pe valoare si cumetrii sezonul asta l-a adus pe baiatul ala neamt care de fapt reia ceea ce in incepuse acum cativa ani cu reghe. Dar si eu sunt la fel de priceput ca tine.

ripensistu
ripensistu  •  24 Februarie 2021, 16:32
Postat de luciann pe 24 Februarie 2021, 10:55

Si victoriile cu Valencia, Ajax sau Chelsea?:)))

Ilegalitatea ordinara numita FeCe FaciCeSpuneBecali a creat un prejudiciu acelor echipe.

1ianuarie
1ianuarie  •  24 Februarie 2021, 13:27

Unii au asociat aceste eșecuri cu cererea dinaintea confruntării cu Dinamo din cupă(nu detaliez). Nu știu dacă este doar o coincidență căderea aproape pe toate planurile(fizic,tactic,psihic) începând de atunci sau e doar o sincopă prin care,de multe ori,trec multe echipe. Îi las pe cei mai pricepuți să se pronunțe. Nu ascund că ceva,ceva acolo nu îmi pare tocmai în regulă.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează