FOTBAL  »  Superliga  »  MALMO - CFR CLUJ 1-1 (1-0 ÎN TUR)

Basarab Panduru îl ia la rost pe Alex Ioniță: "Pentru doar un kilogram nu te trimite nimeni în tribună! Tu bați pasul pe loc de 8 luni"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2018 18:04

Basarab Panduru a vorbit despre mijlocașul celor de la CFR Cluj, Alex Ioniță II, 23 de ani, și despre situația acestuia la CFR Cluj. Jucătorul de 23 de ani a evolua în două meciuri în acest sezon și nu a fost inclus în lot pentru returul cu Malmo, 1-1, spre surprinderea fostului fotbalist.

"Deja suntem în august. Tu ai venit în ianuarie şi de 8 luni baţi pasul pe loc. Noi te vedem fotbalist, tot spunem că baţi la porţile naţionalei, dar tu nu joci deloc. La meciul ăsta (n.r. Malmo - CFR Cluj 1-1), care era foarte important, un jucător care e bun n-ar fi trebuit lăsat în afara lotului.

Antrenorul nu a văzut nimic bun şi l-a trimis în tribună. Pentru un kilogram nu te trimite nimeni în tribună", a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

1.000.000 €a plătit CFR Cluj către Astra Giurgiu pentru Alex Ioniță II, în ianuarie. Mijlocașul are un gol în 11 meciuri la clujeni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
argus
argus  •  02 August 2018, 20:59

Am considerat (si raman la aceasta parere) ca Panduru merita pretuire atat ca fotbalist cat si de comentator al "fenomenului". Totusi, ceva nu "se leaga" in critica adusa lui Ionita (doi), cand il ataca (la "joale") considerand ca :"...Tu ai venit în ianuarie şi de 8 luni baţi pasul pe loc. Noi te vedem fotbalist, tot spunem că baţi la porţile naţionalei, dar tu nu joci deloc...". Asa sa fie? "tu ni joci de loc"?Pai cum sa joace daca "alde Muresan" si Petrescu, dupa ce l-au luat de la Astra (s-a dovedit ca "miscarea" a avut un singur scop, sa slabeasca potentiala rivala, Astra). logic, cum sa dai peste un milion de Euro pe un jucator daca acesta "nu era pregatit"? Pana la urma, toate criticile ce tin de pregatirea jucatorului ar trebui sa se "sparga" direct in capul lui Muresan, Petrescu si, dece nu, in "capul" (?) lui Iordamescu Jr. si Conceição! Stimate Basarab Panduru, cred ca de ata aceasta, ai cam "varsat caldarea" umpluta cu truda comentariilor specialistului intr-ale fotbalului, ratand un comentariu obiectiv. Tragand linie, ce conducere a unei echipe de fotbal tolereaza ca un jucator sa fie platit luni de zile DACA acesta nu se pregateste? "vrajeala" lui Miresan si-ai lui, vad ca, din pacate, l-a "vrajit" si pe Panduru, pe care-l salut, urandu-i revenirea grabnica, nu pe teren, ci in randul celor putini comentatori care "stiu ce spun&

Vezi toate comentariile (1)
Comentează