FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

OFICIAL Panduru, prezentat la Universitatea Craiova! Reghe: „N-am cunoscut un om ca el!”

Basarab Panduru (51 de ani) s-a alăturat staff-ului condus de Laurențiu Reghecampf (46) la Universitatea Craiova // FOTO: facebook.com/UCVOficial
Basarab Panduru (51 de ani) s-a alăturat staff-ului condus de Laurențiu Reghecampf (46) la Universitatea Craiova // FOTO: facebook.com/UCVOficial

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 18:35 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 18:36

Basarab Panduru (51 de ani) s-a alăturat staff-ului condus de Laurențiu Reghecampf (46) la Universitatea Craiova. 

„Suntem încântați să vă anunțăm faptul că Basarab Panduru completează staff-ul tehnic al Universității Craiova și va avea funcția de antrenor secund în cadrul clubului”, au anunțat oltenii pe Facebook.

Basarab Panduru, oficial la Universitatea Craiova. Reghecampf: „E cel mai corect om pe care l-am întâlnit”

„Pandi citeşte foarte bine jocul adversarului, e un antrenor secund care mă ajută pe mine să construiesc tactica pentru următorul meci. E cel mai corect om pe care l-am întâlnit. 

Nu cred că se punea problema să nu vină lângă mine la un moment dat, pentru că avem o relaţie foarte apropiată şi ne-am înţeles foarte bine, el fiind omul care mă ajută enorm când iau anumite decizii. E un om care spune totul direct, nu are niciun fel de teamă, iar mie îmi plac oamenii de genul acesta în stafful meu”, a declarat Reghecampf.

Basarab Panduru revine în Liga 1, la CSU Craiova

Panduru a fost analist TV la televiziunea Telekom Sport în ultimii 10 ani, cu o întrerupere de câteva luni în a doua parte a lui 2020, când a mers alături de același Laurențiu Reghecampf în Emiratele Arabe Unite, la Al-Wasl. 

„Acum a fost să fie. N-am crezut şi nici n-am vrut să mă întorc în campionatul nostru, am avut rezervele mele. Reghe mereu m-a sunat. Am fost la un meci amical invitat, acum o lună de zile, la Braşov. M-au invitat şi la masă, le-am spus că nu vin, că nu am ce să caut, dar au insistat şi m-am simţit bine acolo. 

M-am simţit din grupul ăla şi am simţit că vreau să mă duc. Mă duc împăcat acolo. Cu toţi mă înţeleg bine, cu Reghe, Dinu, Bogdan, Caran. Suntem prieteni. Vorbesc cu Mihai Rotaru, am vorbit şi după, dar atunci am simţit că parcă sunt de acolo, m-am simţit bine. Atunci am zis că trebuie. 

În zona Golfului aveam o problemă cu limba, cu discutatul. Aici e clar că e mult mai bine, văd un lucru şi-l pot explica cum trebuie şi cum vreau. Toţi ne ocupăm, toţi discutăm, lucrăm în echipă şi e cel mai bine. Craiova era candidată la titlu şi lucrurile merg foarte bine”, a declarat Panduru, conform telekomsport.ro

Panduru, element de „know-how” pentru Craiova 

Universitatea Craiova a ajuns pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu 25 de puncte, și se anunță a fi pentru încă un sezon una dintre marile favorite la câștigarea campionatului. E obiectivul suprem al clubului condus de Mihai Rotaru, iar aducerea lui Panduru în Bănie vorbește de la sine despre intențiile oltenilor de a aduce primul titlu la Craiova după 30 de ani. 

Basarab Panduru a antrenat ultima dată la Progresul București, în sezonul 2007/2008, în Divizia B. Panduru s-a mai aflat pe banca unor echipe precum Progresul București, Farul Constanța, FC Vaslui, Oțelul Galați și Poli AEK Timișoara. În sezonul 2009/2010 a revenit pentru o scurtă perioadă în fotbal. A ocupat funcția de director sportiv la FCSB, dar a plecat după o neînțelegere cu Gigi Becali.

VIDEO. Basarab Panduru: „Am avut două oferte din Brazilia! De la Fluminense și Internacional Porto Alegre”

Citește și alte știri din Liga 1:

Mutare de titlu! Basarab Panduru revine în Liga 1: cu cine a bătut palma

3 lucruri inedite după derby-ul Dinamo - Rapid: Rednic știa de ce-și ironizează „killer-ul” + Torje și Săpunaru ne fac să ne întoarcem în timp!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 Octombrie 2021, 23:18

E cea mai buna veste dupa Revenirea lui Hagi, Reghe, Petrescu , in fotbalul romanesc !

jony_10
jony_10  •  25 Octombrie 2021, 21:16

Welcome Panduru! Drumul spre event!!

811370355651745
Dragos Samfira  •  25 Octombrie 2021, 20:02

Bine ai venit!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează