FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Bataie pe Loby

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2007 00:00

Complimentat zilele trecute in presa italiana de Zenga, Bogdan Lobont este de departe cel mai in forma jucator de la Dinamo. Titular incontestabil in tricoul alb-rosu, dar si in "nationala" Romaniei, goalkeeperul de 29 de ani este curtat insistent de gruparile puternice din Occident.

Lobont a refuzat in vara o oferta de 7 milioane de euro pentru a ramine in stefan cel Mare, dar acum AC Milan, Werder Bremen, Lazio si Aston Villa se bat pentru a obtine semnatura internationalului roman. In cazul in care Loby va avea o oferta consistenta si avantajoasa atit pentru club, cit si pentru el, va fi lasat sa plece. SS Napoli este ultima aparuta in cursa pentru a-si asigura serviciile sale, fiind dispuse sa achite in jur de 5 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

"Lobont are o personalitate incredibila. Ar putea juca singur contra a 11 adversari! E un cistig pentru antrenor sa aiba un astfel de fotbalist"
Walter Zenga, in ziarele din Italia

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează