FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bătrînii îşi caută de drum » Dănciulescu între "U" Cluj şi Tîrgu Mureş

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2010 00:00

Ionel Dănciulescu a primit semnale din partea conducerii că nu mai este dorit la Dinamo şi că poate pleca dacă îşi găseşte echipă


În Ştefan cel Mare chiar a început curăţenia în această iarnă. Şi continuă cu Ionel Dănciulescu, unul dintre simbolurile clubului! Roş-albii caută să întinerească echipa şi să scape de majoritatea fotbaliştilor în vîrstă.

Ionel Dănciulescu pare că nu-şi mai găseşte locul în echipă la cei 34 de ani ai săi şi va fi lăsat de conducere să plece după ce acesta şi-a manifestat public dezamăgirea că este rezervă eternă.

Mai nou, pe lîngă Universitatea Cluj şi FCM Tîrgu Mureş, atacantul a intrat şi în vizorul Astrei Ploieşti, dar Victor Becali încearcă să-i găsească un nou angajament şi în străinătate. Cum şi Marius Niculae îşi face bagajele pentru China, unde va semna cu Beijing Guoan, Dinamo va rămîne în atac doar cu Andrei Cristea, Liviu Ganea şi Marius Alexe, care mai mult evoluează ca aripă stînga.


"Dinamo are mulţi jucători tineri pe care i-a împrumutat şi care vor reveni. Andone vrea să întinerească lotul şi să scape de bătrînei. Singurii cu experienţă care rămîn sînt Mărgăritescu şi Cătălin Munteanu"
Ioan Becali, agent FIFA


2 goluri a marcat Dănciulescu în cele 519 minute jucate pentru Dinamo în acest sezon

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  19 Decembrie 2010, 12:33

Asta e ... macar sa vina unul bun ... sau sa ramana atacul Andrei Cristea-Liviu Ganea ;)

reddogsv
reddogsv  •  19 Decembrie 2010, 09:10

Margaritescu stie numai pase de 2,3 m,nu fuge, statura nu are, nu suteaza, nu da cu capul,dar pleaca Danciu!O sa plangeti dupa el!RUSINE! Asemena incompetenta ...numai la Dinamo se poate.Cristea a facut un pas enorm spre fotbalul de MARE PERFORMANTA ducandu-se la Cluj! ,,Printule'' nu sunt cluburi ca la Bucuresti, acolo!! Te intorci peste 6 luni inapoi! Facem pariu? C.Munteanu cu tot respectul pt ce a fost,dar pensionarea urmeaza.Mi-e rusine de cum a ajuns Dinamo, ti-e nu BORCEA?

alexesv
alexesv  •  19 Decembrie 2010, 08:42

hai sa zic ca e bine ca pleaca astia in varsta..trebuia sa plece si margaristescu...doar catalin mai stie ceva...si poate sa ramana danciu in locul lui marga..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează