FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Bawab a plecat în cantonamentul Stelei » Noul jucător al campioanei a oferit prima reacţie după transfer

Captură DolceSport
Captură DolceSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 10:42

Thaer Bawab a plecat în această dimineaţă spre Turcia, acolo unde diseară va efectua primul antrenament sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

"Am venit la Steaua şi pentru a juca în Champions League! E clar că am ales un club important, trebuie să joc meci de meci şi-apoi vom vedea cum o să fie şi în Liga Campionilor. E normal că oricine îşi doreşte să joace în cea mai importantă competiţie din lume. Am fost deschis la orice ofertă, dar am ales un club mare!", a spus Bawab înainte de plecare.

GSP.RO a fost primul site din România care a anunţat în exclusivitate că iordanianul a semnat cu Steaua. "L-am luat acum pe Thaer Bawab! Sîmbătă dimineaţă pleacă în Turcia în cantonament şi intră pe mîinile lui Reghe. Bawab e jucătorul Stelei, ne-am înţeles, e totul rezolvat. A semnat pe 2 ani, Anamaria m-a ajutat să-l aducem. Restul să vă spună ea, că ea e numărul 2 în club!", spunea ieri patronul campioanei.

Bawab a oferit o declarație și pentru pagina oficială de Facebook a Stelei: "Sînt fericit sa ajung la cel mai mare club din Romania. Nu vreau sa vorbesc mult, deoarece prefer să o fac pe teren. Sînt aici pentru a ajuta echipa să atingă obiectivele propuse și sper să reușesc să ajut. Mă simt bine fizic, știu ca va fi dificil, fiindcă am mai lucrat cu Laurențiu Reghecampf și cu Thomas Neubert la Gloria Bistrița. M-am pregătit cît de bine am putut singur în perioada de vacanță și sper să ajung cît mai repede la un nivel bun, care să îmi permită să joc".

CITEȘTE ȘI: Primul iordanian în roş-albastru » Steaua nu se mai opreşte în mercato: l-a semnat şi pe Bawab

 36 de goluri a marcat Bawab în Liga 1 în tricoul celor 3 echipe, Gloria Bistriţa, Gaz Metan şi CSU Craiova, pentru care a bifat 134 de meciuri

 

Bine ai venit, Tha'er Bawab!Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca Tha'er Bawab, care a evoluat pana in aceasta iarna...

Posted by FC Steaua Bucuresti on 16 Ianuarie 2016

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  16 Ianuarie 2016, 13:35

i-a facut si negoita o oferta lui Bawab...bineinteles,dupa ce a semnat cu Steaua

alexbibirica1
alexbibirica1  •  16 Ianuarie 2016, 13:25
Postat de nebraska pe 16 Ianuarie 2016, 11:12

Va scoate Ludogorets fumurile din cap ratatilor!

marbella cup ! :)

microbistul_2014
microbistul_2014  •  16 Ianuarie 2016, 12:40
Postat de legendavisinie pe 16 Ianuarie 2016, 11:35

Au mai dispărut şi alte echipe, cea de fotbal a armatei nu este singura. Doar fcsbiştii susţin clona becaliană din Mogoşoaia.

Vezi ca Steaua nu a disparut ba mai mult anul trecut Steaua a cucerit 3 trofee.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează