FOTBAL  »  Superliga  »  STRANIERI

Becali:

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2007 00:00

"Este adevarat ca am trecut prin Barcelona, dar doar pentru o escala in aeroport. Eu ma duceam la Mallorca, unde voi fi in vacanta pana la mijlocul lui iulie. Nu am avut discutii cu FC Barcelona. Dupa intalnirea cu Roma de joia trecuta, nu am mai avut discutii. M-a sunat Mijatovici: voia sa ma duc la Madrid. Dar eu sunt in vacanta. Cat priveste pe Inter, nu exista niciun dubiu. Cristian este mandru de oferta gruparii milaneze si de aceea am asteptat de bunavoie pana acum. Speram ca Inter si Roma sa ajunga la un acord, dar intr-un timp scurt. Nu poate dura mult. Chivu este dorit de FC Barcelona si Real Madrid, nu de Getafe si de Villarreal. Inter, grabeste-te!", a spus Becali, potrivit sursei citate.

Impresarul Ioan Becali a declarat, luni, ca nu a discutat cu oficialii de la FC Barcelona despre Cristian Chivu si a precizat ca fundasul roman este mandru de oferta primita de la Internazionale Milano, informeaza Gazzetta dello Sport.

Presa spaniola de luni a anuntat ca transferul lui Chivu, dorit de Internazionale Milano, FC Barcelona si Real Madrid, va fi finalizat cel tarziu marti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează