FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a anunțat ce va face mîine în legătură cu stadionul și avertizează: "E abuz în serviciu!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2015 21:32

Gigi Becali a vorbit despre întîlnirea dintre Valeriu Argăseală și generalul Boroi și spune că cele două părți încă n-au ajuns la un acord în legătură cu revenirea pe stadionul Ghencea.

"N-am recuperat nimic pentru că o marcă nu face parte din patrimoniu. Ea nu poate fi evaluată ca patrimoniu. Ea nu are o valoare. Dovada e că ei nu au ce să evalueze pentru că nu au patrimoniu. Am primit niște acte unde se află semnătura ministrului și a trei generali. Eu o să vin cît de curînd și o să prezint actele care aprobă statutul nostru. Acte semnate de ministru. Azi a fost doar un praf în ochii ministrului.

Baza sportivă din Ghencea e proprietatea statului român și e dată în administrare clubului sportiv, dar ei n-au fotbal. Te întreabă DNA-ul că de ce tu, care ai o bază de fotbal, dar n-ai fotbal, ții baza în paragină? Ei acum ce au făcut... Vali le-a zis să reia negocierile. Ei încă mai contestă că Steaua să nu se mai numească Steaua și să fim retrogradați. Păi, ce fel de pace e asta?! Încă nu s-a semnat nimic. Mîine cei de la armată vor comunica ministrului că s-au întîlnit cu noi, că nu știu ce. Doar praf în ochi.

Legat de stadion au zis că vor mai pune niște clauze în contract, că nu știu ce e cu marca. Le-am zis să stingem litigiile toate... Ei în continuare cer dezafilierea Stelei de la Federație", a spus Becali la televiziunea sportro.

Patronul Stelei a anunțat că mîine va face oferta finală: "Mîine le trimitem o ofertă concretă că vrem să închiriem stadionul pentru că e proprietatea statului român. E bază sportivă pentru fotbal, iar ei neavînd fotbal trebuie să o închirieze să ia niște bani. Dacă nu, mergem la DNA.

Vom juca toate meciurile pe Ghencea dacă vom ajunge la un acord. Dacă ei au ofertă de la noi, de ce au refuzat-o? Gata, e abuz în serviciu!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
digei
digei  •  10 Septembrie 2015, 04:09

Cea mai mare teapa si-o va lua Becali daca revine in Ghencea.Va plati suma pe un an dupa care Boroi si oamenii lui vor finanta din nou acele grupuri de huiduitori care sa faca scandari rasiste sau sa arunce obiecte din teren pt ca acesta sa fiew suspendat si vor demoraliza jucatorii cu injuraturi jigniri si huiduieli.Adica au fugit de acolo din cauza asta acum ce fac ? Se reintorc in infern ?

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  10 Septembrie 2015, 02:46
Postat de disclosure pe 10 Septembrie 2015, 00:19

Crezi ca intereseaza pe cineva ce cer aia ? :))) Poate sa ceara si soarele de pe cer ***

PAI UITE CA L INTERESEAZA...PE JIJI:):) NEMA BANUTZU LA BUZUNARUTZU SI... A APELAT LA... PROSTEALA... NU MAI PUNE NIMENI BOTU...NASPA.. DUTIIII BAH *** DUTIIIII ODATA SA NU TI MAI VEDEM....NEAMUL

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

utraian
utraian  •  10 Septembrie 2015, 02:03

"Gigi Becali a vorbit despre întîlnirea dintre Valeriu Argăseală și generalul Boroi și spune că cele două părți încă n-au ajuns la un acord în legătură cu revenirea pe stadionul Ghencea." Ahahahahahahahahaaaaa voi chiar ati pus botul ca Jj vrea inapoi pe Ghencea? Inseamna ca sunteti mai pacalici decat credeam

Vezi toate comentariile (35)
Comentează