FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a anunţat încă două transferuri la Steaua: "Pe lîngă Alibec vin şi ei" » Ce jucători mai vrea

Articol de GSP - Publicat luni, 29 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 29 aprilie 2013 20:02

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat ţintele echipei sale pentru campania de achiziţii din vară. Pe lîngă Stanciu, la echipa din Ghencea mai pot ajunge şi cei mai buni oameni ai celor de la Pandurii, însă şi Alibec.

"CFR Cluj şi Petrolul rămîn să se bată pentru locul 2 la anul. Noi o să fim prea puternici. Pe lîngă Stanciu, îi mai aduc pe Viera, Alibec şi Nistor, plus încă un mijlocaş şi un alt atacant.

A, stai că e posibil să mai luăm încă un mijlocaş de bandă. Eu îi ştiu, dar nu-i zic. Sînt cel puţin 6 jucători care pot fi titulari oricînd", a spus Becali la televiziunea sportro.

Cum ar putea arăta Steaua din sezonul viitor:

Tătăruşanu - Rîpă, Chiricheş, Viera (Szukala), Latovlevici - Nistor (Pintilii), Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu (Stanciu), Tănase - Rusescu (Alibec)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
nea_silica
nea_silica  •  30 Aprilie 2013, 09:07

Remarcabilă poză. Felicit fotoreporterul!

voicu_p
voicu_p  •  30 Aprilie 2013, 08:40

vieira merge la cfr

stelist_socat
stelist_socat  •  30 Aprilie 2013, 01:25

becali obisnuieste sa vorbeasca tot timpul de intariri si da nume si nume de jucatori ( buni ) pana la urma nu i-a nimic dintre acele numeee, i-a doar gratis si pe bani marunti ! Sa vad ca vine Bokila sau Marica . Cand da si el 2 mil Eur. pe un jucator se pacaleste.... Desii acum ar putea da un 3-4 mil. pe un jucator (atacant) ca are de unde si in rest n-ar mai trebuii nimik,, dar el o sa faca invers da 2-3 mil. pe 5-6 jucatori si Steaua ramane tot asa sau mai rau.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează