FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a anunțat transferul în direct: "Îl dau azi pe Niță pe 2 milioane" » EXCLUSIV Cu cine semnează fotbalistul

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 11:48

Gigi Becali a dezvăluit că portarul Florin Niță, 30 de ani, ar putea pleca în orele următoare de la FCSB, având o ofertă importantă. GSP.ro a aflat că echipa care îl dorește pe Niță este Sparta Praga. 

"Acum trebuie să căutam un portar pentru că s-ar putea să plece Niță. Am negociat aseară. Îl dau pe 2 milioane de euro. Transferul este făcut 90%. Totul poate fi sigur peste o oră-două. Nu spun echipa. Nu prea e un club din Vest.

Vom vedea dacă va pleca. Are 31 de ani și este un transfer bun. Noi îl dăm pe 2 milioane pe Niță și Dinamo vinde cinci jucători pentru 1,5 milioane de euro, dintre care doi sunt căpitani!

Avem în vedere câțiva portari. Vreau să aduc un titular. Mie cel mai mult îmi place de Arlauskis (n.r. portarul lui CFR Cluj). Dacă aș putea să-l aduc pe Arlauskis, va fi titular", a spus Gigi Becali la Pro X.

Becali s-a ferit inițial să dea numele echipei, însă, la câteva minute după intervenția la postul TV, el a confirmat telefonic pentru GSP.ro că echipa respectivă este Sparta Praga, clubul la care tocmai s-a transferat Nicolae Stanciu. 

Cehii sunt aproape să-l vândă pentru o sumă importantă pe titularul Martin Dubravka (29 de ani) la Newcastle, în Premier League. 

2.000.000 €este cota lui Niță, potrivit transfermarkt.de

Niță, 30 de ani, este la FCSB din 2013, când a fost adus de Reghecampf de la Chiajna.

"Discutăm în aceste momente un posibil transfer al lui Florin. Sunt mai multe echipe care s-au interesat de serviciile lui, echipe din Turcia, Belgia și Cehia, dar o să vedem ce o să fie în orele următoare.

Patronul echipei o să anunțe cu siguranță atunci când transferul fi gata. Florin este un caracter imens care și-a făcut treaba excelent la Steaua și care a fost laudat în ultima periodă. Sper să ia cea mai bună decizie pentru Viitorul lui. Patronul a cerut 2 milioane pentru Niță și încerc să rezolv cerința domnului Becali"Anamaria Prodan, impresarul lui Niță, pentru GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
gabisp
gabisp  •  31 Ianuarie 2018, 10:39

Il dau, il vand, ca omul e doar o "marfa" in conceptia ciobanului din Pipera...Pentru el banii sunt mult mai importanti decat oamenii...

ray51
ray51  •  30 Ianuarie 2018, 16:30

Dintre Turcia, Belgia si Cehia prefer Italia sau Spania !

chromophobia
chromophobia  •  30 Ianuarie 2018, 16:10

Daca si Arlauskis e portar bun...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close