FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali a crescut prețul lui Florin Niță în doar câteva ore! Patronul FCSB a făcut anunțul: "Sigur nu mai rămâne" » Pe cine vrea în locul lui

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 19:48

Gigi Becali a anunțat că a crescut prețul pentru Florin Niță. Pe lângă cele două milioane de euro, pe care le va lua în două tranșe, patronul FCSB mai vrea alți 500.000 de euro în cazul în care Sparta Praga se califică în Champions League în următorii 4 ani. 

"Vreau 2,5 milioane de euro. O să-l dau. Dacă se califică în Champions League vreau să îmi mai dea 500.000 pe lângă cele două milioane de euro. Ne-am dat acordul verbal.

Banii se vor da în două tranșe. Am zis ok, dacă accept două tranșe, vreau și un bonus de Champions League pe un termen de 4 ani. Nu am primit încă răspunsul. Nu cred că mai sunt șanse ca Niță să rămână", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Cine rămâne? 

Patronul FCSB-ului a dat noi detalii și despre înlocuitorul lui Florin Niță:

"Vlad, Messi al portarilor este cel care rămâne. O să mai vină un portar. Am negociat și cu Iliev, un altul care ar vrea să vină. Nu vă zic numele. A câștigat campionatul și el.

Nu o să vă zic care e. Îmi place de el, dar nu zic cine e. Doar doi portari vrem din România. O să vedem dacă e Arlauskis. Nu vreau să speculez", a mai zis Becali. 

"Problema este că noi vindem un portar de 31 de ani cu 2 milioane, iar Dinamo dă 5 jucători și nu face banii ăștia. E problema lui Dinamo, nu a noastră" Gigi Becali, patron FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
martinpen
martinpen  •  31 Ianuarie 2018, 10:22

Ce treaba are Dinamo cu vanzarea lui Nita ? Cainele moare de drum lung... pentru cine stie proverbul...

haideusicfr
haideusicfr  •  31 Ianuarie 2018, 10:12

Ce-at fi sa-ti bagi tu banii in sax ? Sa va bata CFR-ul de sa va sunt apa in cap. Asta meritati.Nici pe locul 2 nu meritati sa fiti.

1789746951249275
Teodorescu Yanis  •  31 Ianuarie 2018, 10:07

Fără Niţă pote de pe acum să spună adio titlului de campioană.Lăcomia il va costa scump pe Becali.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează