FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a dezvăluit cea mai mare problemă de la FCSB: "Dică mi-a spus că Alibec nu vrea să facă asta" + Oferta pentru atacantul roș-albaștrilor

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 20:24

Gigi Becali s-a săturat de tensiunile de la FCSB și spune că în această seară va merge la baza de pregătire de la Berceni pentru a avea o discuție cu jucătorii.

Patronul de la FCSB susține că singura problemă din cadrul echipei este numărul de kilograme al lui Denis Alibec.

"Eu nu i-am luat apărarea lui Alibec, am vrut să ameliorez situația cu MM. M-am referit că Alibec se pricepe mai mult la fotbal pentru că el joacă fotbal acum. Eu mă duc la echipă acum să le repet jucătorilor că ce face MM Stoica aici nu e după el, eu am stabilit niște reguli clare.

După meci (n.r. cel de mâine cu Plzen) toată lumea doarme acolo, în cantonament. Am să le spun că MM e la echipă ca și cum ar fi Becali. Probabil unora nu le convine că stau în cantonament după meci.

Acum mă duc să-i explic și domnului Alibec care e situația. El nu face ce vrea la echipă. Să nu creadă că dacă el costă 10 milioane poate face ce făcea la Astra. Chiar dacă pierd 10 milioane, îl las să se antreneze în curtea școlii. Pe mine mă cheamă Becali și nu mă face pe mine un Alibec.

Dică mi-a spus că nu are niciun fel de probleme. Singurii jucători care sunt mai simandicoși, mai deosebiți, sunt Budescu și Alibec. Dică mi-a zis «Nea Gigi, știu să gestionez situația». Singura problemă e că Alibec nu vrea să scadă sub 92 de kilograme. I-am zis că asta nu e problema noastră. Nu putem obliga jucătorii să slăbească", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

"Dacă Alibec ascultă, poate deveni jucător de 30-40 de milioane de euro, dar nu va deveni, pentru că se mulțumește cu lucruri mici. Azi am aflat că și-a luat o mașină de 170.000 de euro. Cum să dai salariul pe un an pe o mașină? La câte am făcut pentru el..."
Gigi Becali

Gigi Becali a confirmat GSP.ro, care a scris astăzi că FCSB a avut o oferta de 10 milioane de euro de la Wolverhampton.

"Am avut 10 milioane de euro de la Wolverhampton, am acceptat, a stat impresarul 6 ore la club. Pericolul era că nu mai aveam timp să facem transferul și de aceea a căzut. Erau niște probleme.

Am zis că-l vând cu 15 milioane dacă ne calificăm în Ligă, dar dacă nu ne-am calificat am acceptat și 10 milioane. Am mai avut ofertă de la o echipă din Franța, 7 milioane bani jos. Nu e Marseille, dar nu pot să vă spun echipa", a adăugat Becali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ray51
ray51  •  14 Septembrie 2017, 10:41

Ce-nseamna sa nu poti stapani un vestiar... Toate ajung la urechile patronului, care patron orbecaie intre adevar si minciuna, intre necesar si suficient, intre autocratie si democratie, etc.

10211091492425949
Sorin Petcu  •  14 Septembrie 2017, 10:02

Ali-bec vine de la Bec-ali, ha ha ha ha ha ha.......

10200561821366149
Ulmanu Ovidiu  •  14 Septembrie 2017, 09:17

Sigur MM i a propus ceva din ce a invatat el pe la Rahova....:))))))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează