FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali a explicat tactica prin care vrea să scoată 100 de milioane pe un jucător: "Miliardarii se distrează cu noi! Ok, și eu sunt sclav"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 22:21

Gigi Becali a explicat de ce crede că în viitorul apropiat va putea vinde jucători pentru 100 de milioane de euro. 

Patronul FCSB e uimit de cât de mult s-a schimbat piața transferurilor, fiind surprins de ușurința cu care cluburile mari au ajuns să plătească peste 100 de milioane pentru transferuri

"300 de milioane cer pe Kane. Păi ce e ăla? Rachetă cosmică? Eu de ce să nu vând pe 100 de milioane?! Oamenii au înnebunit! Totul este virtual! Singurul lucru palpabil este fotbalul. În rest, toată lumea se uită la lumea virtuală.

E singurul lucru de distracție. Miliardarii din Emirate se distrează cu noi. Ok, să se distreze cu mine, le fac pofta, dar să scoată banul! Sunt sclav și eu, chiar dacă sunt milionar. Dar nu-i las să se distreze pe ăștia de la Barcelona, Real Madrid și PSG așa ușor", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
catalynn2
catalynn2  •  10 Ianuarie 2018, 04:03

Bun, jjjjijji are dreptate, s-a ajuns la niste sume de transfer absolut ridicole, nu spune nimeni ca Pogba sau Coutinho nu-s fotbalisti insa nu vad cum se poate recupera investiția făcuta. Insa numai de aici putem sa ne dam seama ce valoare are de fapt un Stanciu de exemplu, daca intr-o lume unde suta de milioane a ajuns un mizilic el nu valoareaza nici macar 10 ...

balauru48
balauru48  •  10 Ianuarie 2018, 03:23

Individul e de ment!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează