FOTBAL  »  Superliga  »  BECALI ŞI-A SPĂLAT PĂCATELE

Becali a făcut baie în Iordan L-a iertat pe Huidu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2011 21:13

Finanţatorul echipei din Ghencea, Gigi Becali, a ajuns în "Ţara Sfîntă", acolo unde a ţinut să facă baie în rîul în care Iisus Hrisos a fost botezat. Odată cu acest gest, latifundiarul l-a iertat şi pe Şerban Huidu pentru scandalul în care a intrat cu Gigi, conform EZV.

"Regret tot ceea ce am făcut în viaţa mea. Fiecare ceartă, fiecare jignire. Mi-am dat seama că toate lucrurile sînt efemere. De acum nu mă mai cert cu nimeni. Eu gust gluma, dar nu sînt de acord cu batjocora. Huidu nu glumea, el batjocorea. Eu l-am iertat din toată inima pe Huidu”, a declarat Becali la DigiSport.

Şerban Huidu a fost implicat la finalul săptămînii trecute într-un accident grav de circulaţie, în urma căruia au murit trei persoane. Huidu ar fi intrat pe contrasens, unde autovehiculul pe care îl conducea s-a izbit violent de un altul, care circula regulamentar.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
stancuvlad
stancuvlad  •  20 Octombrie 2011, 14:37
Postat de badeadorian pe 19 Octombrie 2011, 22:20

Ce este asa senzational in stirea asta penibila ? ESTE PRIMA BAIE pe anul acesta a oierului ?

Ce e senzational? Totul? Pe langa prima lui baie pe anul asta se mai observa si faptul ca pronumele referitoare la Becali se scriu de acum cu litera mare. Parca si vad urmatorul lingau cu urmatorul articol: " FA-BU-LOS !!!!!!! Gigi Becali a intrat intr-o companie selecta. De acum orice pronume referitor la Gigi se va scrie cu litera mare. Cu aceasta El va deveni SINGURUL om din istoria omenirii care poate calca pe urme lui Iisus si Dumnezeu."

stancuvlad
stancuvlad  •  20 Octombrie 2011, 14:21

Ha ha ha....daaaa...te iert Huidule pentru ca sunt un tigan slinos cu sange de albanez, ca te scuip, te injur si iti torn vin in cap in public... hahalero ce esti ....ha ha ha ha. Astazi pe seara il astept si pe Dumnezeu la palat sa vina sa isi ceara iertare la mine....ha ha Apropo va place jucaria mea gsp.ro? O folosesc acum sa imi rezolv problemele nu numai pe partea sportiva ci si pe partea economica sau orice alta parte ... ha ha ha.... i-am pus acum sa il scoata personaj negativ pe Huidu pentru ca prea spune adevarul despre mine...cum isi permite?..si asta imediat dupa accidentul ala...sa fie impactul psihologic maxim....o sa o inghita pe asta toti prostii....ha ha ha

alexeevich
alexeevich  •  20 Octombrie 2011, 12:04
Postat de gen_mitza pe 19 Octombrie 2011, 21:37

Si eu am facut baie in Dunare si l`am iertat pe Nicolita ca a dat auto-gol cu Real . Dar nu au scris nimic despre mine pe gsp :(

la cat de impartiali sunt astia stirle de la capitolul lui dinamo ar putea incepe cu baia ta in dunare... ce sa mai zic sunt toti niste... stelisti!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează