FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a făcut show la prezentarea primului transfer rezolvat la FCSB » 10 declarații interesante: "Va ajunge la națională în câteva luni" + Ce fotbalist voia în locul lui "Messi" și de ce-l urmărește pe Neymar

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 12:47

Gigi Becali a făcut spectacol la prezentarea lui Florentin Matei (25 de ani) cu care a semnat astăzi pe o perioadă de 3 ani și jumătate. Alături de cei doi s-au mai aflat Mihai Teja și Mihai Stoica, ambii au stat de-a stânga șefului, în timp ce Matei era pe partea opusă.

Înaintea să înceapă să vorbească despre noua sa achiziție, Becali a surprins pe toată lumea cu sunetul de apel pe care-l avea la telefon: o rugăciune. "Sfinte ce..." a apucat să se audă din telefonul omului de afaceri, moment în care l-a trecut pe modul silențios. Matei a zâmbit, uitându-se spre telefonul patronului de la FCSB.

Becali a început apoi recitalul. Mai jos sunt 10 dintre cele mai interesante declarații ale lui Gigi Becali pentru Pro tv.

  1. Pe Matei l-am vrut de când... eu uitasem că a fost la noi când era mai mic. L-am văzut la Astra. Am văzut cum joacă și l-am vrut foarte mult. Acum când am aflat că e liber imediat am acționat.
  2. E genul de jucător care driblează, vreau să avem posesie, asta vrea și Mihai (n.r. Teja).
  3. Mihai s-a gândit la un moment dat la Răduț, dar eu i-am spus că Matei e 7 clase peste. Matei scoate 3 oameni din joc, nu unul.
  4. Mi-a plăcut foarte mult când a jucat pe gheața aia și i-a lăsat pe Dinamo în play..., în play-out. El a jucat pe gheață, pe zăpadă și a driblat.
  5. Cred că Matei va prinde echipa națională în câteva luni.
  6. M-a bucurat că i-a zis taică-su să vină la Steaua. Taică-su e mare stelist.
  7. Matei e jucătorul care-mi place. Uite, de exemplu Messi. Nu se mai naște ca el. E 7 clase peste tot ce a existat în fotbal, dar eu nu mă uit la Messi. Eu mă uit la Neymar (n.r. Matei râde în dreapta patronului). Messi e de 5 ori mai bun decât Neymar, dar eu mă uit la Neymar. Eu mă uit la Paris Saint Germain. De ce? Pentru că-mi place mingicăreala, spectacolul.
  8. Mai vreau un mijlocaș central. Cred că o să-l luăm și pe Iulian Cristea. O să facem ofertă clubului. Administratorul judiciar nu are voie să-l țină. Ei, fiind în insolvență, pierd bani până-n vară. Ei sunt obligați să-l dea. Le dau 100.000 de euro, nu-s de ici de colo.
  9. Teja mi-a spus ”Nea Gigi, nu vreau mulți jucători”. E posibil să vină Andrei Cristea dacă pleacă Gnohere. Chiar dacă nu pleacă Gnohere e posibil să vină Andrei Cristea.
  10. În următoarele 4 meciuri o să văd dacă Mihai (n.r. Teja) a implementat bine sistemul 4-3-3. Dacă nu, o să venim la 4-2-3-1.

"Mă bucur că am semnat, e o provocare și pentru mine. Îmi doresc să câștigăm campionatul"  Florentin Matei

"Sunt bucuros că a venit Florentin. Împreună l-am vrut, e un jucător bun, cu calitate. Îl știam de când a făcut junioratul la Steaua. Eu eram secund atunci. A fost în străinătate și s-a maturizat"  Mihai Teja, antrenor FCSB

15.000 €e salariul lunar al lui Florentin Matei la FCSB

Citește și:

UPDATE Florentin Matei a semnat contractul cu FCSB! Prima reacție a jucătorului și a lui Teja: "Îmi doresc asta"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
merace
merace  •  04 Ianuarie 2019, 22:13

Gigi e un mare hotoman! De la trimis valiza direct (a facut puscarie pentru asta) azi face tranzactii prin zvonuri de presa si transferuri false (cazul Golofca)... Daca fraierii il cred, el castiga.

340091306815974
Radu Dinu  •  04 Ianuarie 2019, 20:57

Becali vrea doat Profit Net. Este un Negustor Sadea. EL ia si Vinde. Neavand educatia necesara cumpara ieftin si vinde asisderea. Este un Boier din secolul 19, ca cei din filmul Aferim. NU RESPECTA NIMIC, in SPECIAL NU RESPECTA EDUCATIA. El ca si strabunicii lui lui, la oborurile din trecut, cauta ieftin. O echipa moderna fara un buget de transferuri de minimum 200 mil euro, cu un colectiv serios de scouteri, fara echipe de juniori si de tineret, si fara Antrenori macar Foarte Buni, nu poti avea nici Performante si nici Profit. Vreti exemple de cum se face? Sahtior, Ajax, Dormund, etc. GSP este deseori o remorca la carligul unui Nepriceput in Fotbalul Actual.

steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  04 Ianuarie 2019, 19:37

Ați anunțat zeci de transfeuri ale FC FCSB. Numai abureli. Până la urmă a venit ăsta gratis. :))) Dacă și de Cristea ăla de la Mediaș care era dat ca și semnat a zis că "poate va veni", e clară treaba. Unde e Tandia? :)) Dar Andrei Cristea sau portarul Iliev? :))

Vezi toate comentariile (28)
Comentează