FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a revenit la sentimente mai bune în privința războiului cu Armata: "O să plătesc câteva milioane!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 09:25

După mai mulți ani de când se află în conflict cu Armata, Gigi Becali e mai hotărât ca niciodată să ajungă la o înțelegere cu MApN în ceea ce privește echipa de fotbal.

CSA Steaua îi solicită omului de afaceri despăgubiri de 37 de milioane de euro pentru perioada în care Gigi Becali ar fi folosit fraudulos marca Steaua (din 2003 până-n prezent). Patronul vicecampioanei României spune însă că va încerca să plătească CSA câteva milioane pentru a termina scandalul.

"O să plătesc câteva milioane , că nu are rost să bag echipa în faliment", a declarat Becali la TV Digi Spor.

Totuși, Gigi Becali susține că va încerca să-și găsească dreptatea în acest caz pe plan internațional.

"Ei au înregistrat marca în 2014 şi apoi m-au dat în judecată. Acum totul e la dispoziţia judecătorului: dacă el spune că zăpada e neagră, eu ce să fac? Dar mă duc până la Curtea Europeană de Justiţie să văd ce mai spune judecătorul.

Să văd cum explică faptul că distruge o societate, un brand, că aşa vrea el. Ei au semnat cu mine 15 ani contracte comerciale şi acum nu mai sunt Steaua?", a mai precizat Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
timm
timm  •  07 Ianuarie 2017, 16:18

FCSB mai are o singura instanta la care castiga sigur contra CSA. Staborul de la Sibiu, prezidat de onorabilul rege Cioaba. Acolo cu o taxa de doi si un sfert valize castiga tot, palmares, nume,sigla, marca Steaua.

timm
timm  •  07 Ianuarie 2017, 14:56
Postat de John Milne pe 07 Ianuarie 2017, 14:15

Ba imbecile, Crimson este de 1000 de ori mai smart decat tine . Baga la cap ce spune poate asa scapi si tu de saracia in care te balacesti .

Noi vorbim aici de o speta juridica. Crimson nu are studii juridice, eu da. In cazul Rapid am avut dreptate. In cazul FCSB sentintele sunt clare. urmarile la fel. Pe partea juridica nu e pregatit e mult mai slab decat mine. Daca vorbesti asa in general ca ar fi de 1000 de ori mai smart, foarte greu de crezut. Greu de crezut ca ma egaleaza la smart, deoarece un om smart asculta de specialisti, respecta sentintele judecatoresti. Atitudinea lui este de postac indoctrinat, pe care nu-l intereseaza realitatea. In cazul sunt surprins ca ai scris o propozitie. Tu in general postezi 3 stelute si atat nimic mai mult.

cristi_oase
cristi_oase  •  07 Ianuarie 2017, 14:19

Eu zis sa te apuci din nou de tutun ,ce fumezi acum nu iti face bine si delirezi. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează