FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a spulberat un mit: "Nu se implică nici măcar 1% la echipă!" + răspuns după dezvăluirile lui Crăciunescu

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 12:27

Gigi Becali a oferit noi detalii astăzi despre situația tehnicianului Nicolae Dică și spune că nu a negociat niciodată cu un alt antrenor. În plus, Becali a lămurit și misterul lui Vasi Geambazi, omul pe care l-a pus uneori interfață în unele decizii de la FCSB. 

"Am spus că după 13 etape se va face evaluarea. Să vedem ce și cum cu Dică, e posibil orice. N-am vorbit cu Mihai Teja de 10 ani. N-am vorbit nici cu Iordănescu. Nu mă rog de Iordănescu, poate se roagă alt Becali de pe altă planetă de el. Vasi Geambazi face ce vrea la echipa mică, poate nici acolo, dar nu decide el la echipa mare. Nu are nici măcar 1% implicație la prima echipă. 

Mă voi gândi la un antrenor după etapa a 13-a în funcție de unde vom fi. Ce rost are să fac asta acum? În proporție de 80%, cred că Dică n-o să plece. Are 5 meciuri ușoare, face 5-6 puncte avans față de a doua clasată. Ce am spus a fost o atenționare. Atât pentru el, cât și pentru preparatori", a mărturisit latifundiarul, la Pro X.  

"Doar cu Alibec se întâmpla asta"

Becali i-a răspuns și lui Ion Crăciunescu, cel care marți a declarat că Nicolae Dică e ținta constantă a ironiilor jucătorilor din vestiar. 

"Nu e adevărat. Ce a spus Crăciunescu s-a întâmplat doar pe vremea lui Alibec. Era singurul care făcea asta. E vina mea. Dică îmi spunea mereu asta, dar trebuia să-l las încă de atunci să ia decizia în privința lui. Crăciunescu a relatat fapte din trecut", a adăugat Becali. 

Vezi și:  Gigi Becali explică de ce l-a luat în vizor pe MM Stoica: "L-am sunat imediat și i-am spus asta!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
787289904705560
Constantin Andrei  •  19 Septembrie 2018, 08:07

*** *** biserica de tot

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  18 Septembrie 2018, 22:34
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 18 Septembrie 2018, 17:07

papagalul dracului ,cand are probleme la comisia de disciplina ,spune ca vasi e nr. 1 la club .acum vasi nu are nici 1% putere de decizie .FRF si LPF CE FACETI ?

Iza ce faci cu bela? Te aude „papagalul” si ...!

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  18 Septembrie 2018, 17:07

papagalul dracului ,cand are probleme la comisia de disciplina ,spune ca vasi e nr. 1 la club .acum vasi nu are nici 1% putere de decizie .FRF si LPF CE FACETI ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează