FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a spus tot: ce transferuri mai vrea să facă, ce îi cere lui Dică în cantonament, plusuri și minusuri la actualul Alibec

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 20:15

Gigi Becali a anunțat că a discutat cu MM Stoica, iar acesta i-a vorbit în termeni laudativi despre Denis Alibec, care și-ar fi schimbat mult atitudinea după vacanța de iarnă. Totuși, patronul FCSB îi arată cântarul atacantului, atrăgându-i atenția că e supraponderal. 

"MM mi-a zis că Alibec e un alt om, s-a întors din vacanță schimbat mult. N-a mai făcut niciun moft, era zâmbitor, ce să mai, un alt om. S-a antrenat foarte bine, a tras tare la toate exercițiile. Asta mi-a zis MM", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

ACUM Se interesează și de parametri :)

Dacă până acum se implica doar în alcătuirea echipei, Gigi Becali a decis să se intereseze și de greutatea sau parametrii fotbaliștilor antrenați de Nicolae Dică. Îl laudă pe Budescu, în schimb îl pune pe Alibec la slăbit. 

"Budescu e cel mai bun de la Steaua la ora asta. Se vede că e marfă bună. Uitați-vă pe câți kilometri alerga Budescu la Astra și cât aleargă la Steaua. Asta înseamnă Steaua. Alibec va deveni mult mai bun când va face antrenamente puternice. El acum are 94,5 kilograme. M-am interesat. Mi-au trimis azi la toți câte kilograme au. Eu vreau să câștig bani, trebuie să mă interesez.

Budescu e numărul 1, s-a antrenat separat la bază singur. El e la greutatea optimă, doar Alibec mai trebuie să mai scadă 4,5 kilograme, să ajungă la 90. Nu e mult 94,5, când a venit la Steaua avea 98. Azi a scăzut deja un kilogram, are 93,5 kilograme. Denis dacă se va antrena, va fi mult mai bun. Are o problemă pentru că e mereu omul care caută alt vinovat. El nu e de vină niciodată. Dacă altul dă gol, dă gol din nimereală, dacă dă el gol, dă pentru că e geniu. Dacă joacă prost, o face și pentru că echipa joacă prost".

...ce vrea să mai facă la echipă: "Aduc și preparator fizic, am adus și nutriționist care le dă mâncare acasă, la sacoșă". 

...despre transferuri: "Pe Cristi Tănase îl iau ca să fie lotul mărit. Eu cred în calificare în Europa League. Am dat 5-6 jucători și iau doi jucători. Îi iau pe Rusescu și Tănase pentru 4 luni. Dacă vor să vină! Dau răspunsul săptămâna asta. Aș aduce un fundaș central, dar nu am pe cine". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  09 Ianuarie 2018, 22:48
Postat de hitman222 pe 09 Ianuarie 2018, 21:40

Doar ggigistii vechi pot patrunde in profunzimea discursului sau.

Vad ca nu-l suporti pe gigi sau Steaua dar tot timpul citesti articolele depre ei. Esti masochist sau peluzar?

116530435479785
Anca Toma  •  09 Ianuarie 2018, 22:17

Vezi ca e liber de contract Gaman ,d-le Gigi!

ares123
ares123  •  09 Ianuarie 2018, 21:59
Postat de hitman222 pe 09 Ianuarie 2018, 21:37

De noul messi-pacionel nici o vorbă?

Pacionel e *** cu tine ...***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează