FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali îi înfruntă pe suporteri! Unde va juca FCSB următoarele meciuri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 20:47

După ce primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a închis Arena Națională (detalii) Gigi Becali a revenit asupra variantei Pitești, în ciuda amenințărilor primite de la ultrașii alb-violeți. În plus, a propus să achite el schimbarea gazonului pe cel mai mare stadion al țării. 

"Pentru moment o să jucăm la Pitești", a precizat Becali în această seară. Gigi s-a răzgândit după ce aseară părea să bată în retragere, la presiunile fanilor lui FC Argeș, care au avertizat că FCSB are interzis pe arena "Nicolae Dobrin" și că, în caz contrar, clubul roș-albastru va suporta consecințele. (detalii)

NOUĂ PROPUNERE PENTRU FIREA: "PLĂTESC EU, FĂRĂ LICITAȚIE"

Patronul FCSB pune presiune pe primarul Capitalei, pentru ca echipa roș-albastră să poată folosi cât mai repede Arena Națională. 

"Eu nu cer favoruri Gabrielei Firea, chiar dacă e fina mea. Îmi e jenă. Dar am văzut că poate pune acum un gazon, care să fie bun de folosit într-o săptămână. Ea își poate spăla imaginea cu asta, cu o sumă mică.

Dacă schimbă gazonul acum și FCSB joacă în 3 săptămâni pe el, o să închidă gura tuturor. O să spună lumea «Uite, era o problemă cu gazonul și a rezolvat-o». Așa cred eu. De ce să se facă licitație pentru gazonul de pe Arena Națională? Plătesc eu suma necesară. Plătesc eu și după aceea mi-o scade din chirie", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

100.000 €ar costa montarea unui nou gazon pe Arena Națională, conform datelor dintr-un reportaj publicat azi de Gazeta Sporturilor

 

Unde ai vrea să joace FCSB meciurile de acasă până când "se repară" Arena Națională?

Pitești
Giurgiu
Voluntari
Buzău

Citește și: EXCLUSIV FCSB poate fi salvată în 7 zile! Soluție surpriză găsită pentru gazonul de pe Arena Națională: "Costă 100.000 de euro" 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  18 Noiembrie 2018, 19:13

Băi Gigi, n-ai unde să joci, n-ai identitate, n-ai nume, n-ai brand..

st.il.
st.il.  •  17 Noiembrie 2018, 18:45

fcsb poate juca fără niciun fel de probleme la Miercurea-Ciuc , chiar dacă nu are nocturnă . Joacă la ...matineu!... :)))))

rjka
rjka  •  17 Noiembrie 2018, 15:40
Postat de Radu Fifea pe 17 Noiembrie 2018, 13:45

Pitestiul e ros'albastru, o stie o tara-ntreaga. Mai mult de jumatate din populatia judetului tine cu echipa care are rezultate exceptionale, comparativ cu celelalte echipe de la noi, in Europa. Asadar, e absolut normal ca Steaua/FCSB sa joace acolo.

De unde ai dedus ca fcsb e Steaua pai dacă era steaua se numea Steaua și nu fcsb iar in Pitești sunt stelisti dar nu și fecesebisti , probabil msi sunt becalioti probabil care a-și doresc sa vin jiji săi strige și ei ne jiji urcate pe Maybach .

Vezi toate comentariile (57)
Comentează