FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali: "Calificarea asta ne-ar aduce vreo 3,5 - 4 milioane de euro. Cred că o putem obţine"

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2010 00:00

MECIUL ZILEI - GSP TV // Patronul Stelei, Gigi Becali, e încrezător în şansele echipei sale de a se califica mai departe în Europa League şi spune că Steaua nu va juca la 0-0, ci va ataca şi se bazează pe Romeo Surdu, Bogdan Stancu şi Janos Szekely pentru asta.

 

"Sînt liniştit, e ultimul meci, ce-o vrea Dumnezeu. noi, oamenii doar ne facem planuri. Cei din staff-ul tehnic spun că jucătorii sînt foarte motivaţi şi totul e bine. Îl avem pe Meme Stoica, el ştie să motiveze echipa. Cred eu că ne vom califica. Mizez pe faptul că atunci cînd fluieră arbitrul e 0-0 şi sîntem calificaţi.

Steaua nu are o echipă care să poată juca la 0-0,. noi avem nişte jucători foarte buni pe atac şi care mă îndoiesc că se vor apăra şi nu vor ataca. Un Surdu, un Stancu, un Szekely. Sînt jucători pe care nu îi poţi ţine în jumătatea ta de teren.

Avem un lot numeros, Marius a găsit soluţii. Singura absenţă pe care o regret e a lui Tănase, îl admir cînd e cu mingea la picior, îmi place foarte mult jocul lui. E un jucător în care îmi pun baza, dă scînteie echipei, ne va lipsi la Napoli.

Jucătorii au primă de calificare de 5.000 de euro. Sînt bani pe care îi produc ei, au trecut vremurile cînd dădeam bani oricum.  Calificarea asta ne-ar aduce vreo 3,5 - 4 milioane de euro", a spus Becali la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
quest-stelistu
quest-stelistu  •  14 Decembrie 2010, 10:09

Si cu banii astia ce faci ?ii pierzi la poker cum ai facut si cu banii din transferul lui Radoi ?!

okeanos
okeanos  •  14 Decembrie 2010, 09:10

Necalificarea ar putea aduce un singur lucru bun. Aducerea unui antrenor profesionist!

imperator
imperator  •  14 Decembrie 2010, 00:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

eu deja am Guvidul Free to Bee..

Vezi toate comentariile (21)
Comentează