FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Becali: "Cei de la Cluj trebuie să tacă din gură"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2008 00:00

"Ce a facut Clujul? A pierdut puncte în Europa şi s-a dus coeficientul României. Să zică mulţumesc că Steaua şi Rapid au facut puncte."

"De ce să fie depunctată Steaua. Nu am vorbit de CFR, am vorbit de doi oameni. Unul e comunist, care se dezice, iar celălalt e un ţăran care nu ştie să se îmbrace, asta e opinia mea. Ce, eu m-am supărat cînd am fost făcut cioban", a declarat Gigi Becali la Fanatik

Patronul Stelei a mai adăugat: "Nu o să-i las pe unguri să căştige campionatul. CFR asta e, o echipă de unguri. Ce, Chelsea e echipă engleză? Nu. Este echipă rusă" 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (70)
 •  12 Februarie 2008, 07:44

pt chefere: nu ai ce petitzie sa faci omule! si chiar daca ai face-o ! nu ai ce sa-i faci ! STEAUA este proprietatea ciobanului... nu-l poti da afara de la "ceva" ce-i apartzine ! nu ca nu as vrea sa plece becali ! doamne ajuta, la revedere ciobanule ! dar prin metoda care ai zis u nu se poate ! poate singura solutie ar fi sa angajam un sniper sau un asasin ;)))

 •  12 Februarie 2008, 01:34

cioban

 •  12 Februarie 2008, 01:01

@okhiu - da asa este, dar Academia Romana a emis acele reguli cu titlu optional, nu obligatoriu. Fiecare alege cum sa scrie. Este corect si intr-un fel si intr-altul. Nu tin partea celor de la GSP dar acesta este adevarul.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează