FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA, AZI, ORA 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Becali: "Cu Ilie vorbesc cel mai mult, nu doar despre fotbal. Este foarte sigur pe el!"

gigi becali
gigi becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2010 00:00

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit, în direct la GSP TV, despre meciul pe care formaţia din Ghencea îl va juca la Vaslui şi despre situaţia de la echipă.

 

"Căpitanul Stelei trebuie să fie un jucător care ştie să se impună sau cel care este cel mai bun pe teren. Alegerea s-a făcut între Bogdan stancu şi Tănase. Părerea mea a fost că un mijlocaş trebuie să fie căpitan, să fie în centru, de acolo se dă tonul echipei", a declarat Gigi Becali.

"Cu Ilie Dumitrescu vorbesc cel mai mult, nu doar despre fotbal. E foarte încrezător, ştie cum să vorbească. Mereu mă linişteşte, vorbeşte pe un ton care mă face să nu am nici o îndoială, este foarte sigur pe el. Din punctul acesta de vedere, e o surpriză, i-am şi spus. Comunică mult, îmi explică tot felul de chestii, înţeleg şi eu mai bine anumite aspecte ale fotbalului, seamănă cu Olăroiu", a comentat Becali.

"Nu-mi fac probleme pentru meciul cu FC Vaslui. Trebuie să obţinem cele trei puncte, pentru că peste cîteva etape va fi o echipă puternică. E important să ne impunem de la început", a adăugat Gigi Becali.

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
xpigames
xpigames  •  22 August 2010, 21:59

google: xpi games jocuri super caterinca

jijisor
jijisor  •  22 August 2010, 19:48

Adevarul este ca voi pe aici sunteti numai minti sclipitoare. O fi Jiji, incult, agramat si prost crescut dar nu imbecil asa cum il credeti voi.

vaspetre
vaspetre  •  22 August 2010, 19:37

pe aici se debiteaza multe prostii , chiar din partea stelistilor. de ce voi aveti voie sa scrieti zilnic o gramada de tampenii si el nu are?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează