FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Becali despre tratamentul lui Borcea: "Mi-a zis și mie: «Nașule, hai să te fac de 25 ani». Ce, mă caută femeile pe mine? "

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 12:40

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat după dezvăluirile făcute de Gazeta Sporturilor despre tratamentele pe care le face Cristi Borcea.

Cristi Borcea, 48 de ani, a uimit pe toată lumea cu înfățișarea sa în momentul eliberării din Penitenciarul Jilava. Fostul șef al lui Dinamo a apărut mult mai tânăr decât a intrat la închisoare!

Gazeta a publicat azi secretul întineririi lui "Leonidas" din Ștefan cel Mare. Afaceristul își înjectează săptămânal mai mulți hormoni, printre care și testosteron, iar substanțele pe care acesta le folosește sunt aduse special din America de către un apropiat.

"Nu știu eu ce face Cristi. Dar mi-a zis și mie că dacă vreau mă face să arată de 25 de ani. Dar nu am vrut. Eu am 60 de ani, vreau să arat de 60 de ani. El se gândea că va fi eliberat și s-a pregătit. S-a vopsit la păr și și-a aranjat fața.

Mi-a zis și mie «Nașule, îți vopsim părul negru, te scap de riduri și te fac să arăți de 25 de ani». I-am zis «Finule, nu vreau! Ce, mă caută pe mine femeile? Nu mă mai interesează! Am 60 de ani și mă gândesc doar la ce voi zice la Judecată». Lui Cristi așa îi place. Poate e mai bine cum face el, dar eu nu vreau să fac asta", a declarat Gigi Becali la ProX.

Citește și: Pastile cu pumnul, injecții cu testosteron și medicul controversat "Dochi"! Detalii INCREDIBILE despre cum se reface Cristi Borcea + în ce pericole s-ar putea afla

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (5)
minell73
minell73  •  11 Iulie 2018, 13:47

Gsp-ul a "mascat" intentionat procesul de intinerire. Se numeste injectare cu zer. Dar lui jiji nu-i trebuie. Ati inebunit de tot acaparând stirile din categoria sport,cu muraturile care ies din parnaie.

zizu
zizu  •  11 Iulie 2018, 13:39

acest ziar(site) este condus de dl tolontan ,parca,nu? d le tolontantan,ne prezentati anchete,dezvaluiri despre corupti,afaceri veroase(becali -firea etc.) ,cum credeti ca va mai crede cineva daca mereu in aceasta fituica condusa de d voastra,sunt laudati, cocoliti acesti infractori? toata ziua nu vedem decat laude ptr mm,becali,borcea si dragomir? care e adevarul d le tolontan? revolta d voastra fata de faradelegi e reala sau e doar de fatada?

1495006877195189
Flo Florase  •  11 Iulie 2018, 13:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează