FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali dezvăluie: ”A crescut oferta pentru Chiricheş. Nu las însă din preţ”

Chiricheș a sosit de la Pandurii la Steaua iarna trecută
Chiricheș a sosit de la Pandurii la Steaua iarna trecută

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 19 iunie 2012 12:42

Gigi Becali a dezvăluit că interesul cluburilor din străinătate pentru Vlad Chiricheş este din ce în ce mai mare. Patronul Stelei spune însă că fundaşul de 22 de ani nu va părăsi Steaua decît pentru preţul deja stabilit.

”A crescut oferta pentru Chiricheş. A ajuns la 8 milioane de euro. Eu vreau 10 milioane. Nu las deloc din acest preţ. Cine-l vrea, atît să plătească, eu nu mă grăbesc. Iar la iarnă va costa 15 milioane”, a zis finanţatorul grupării din Ghencea. Care a completat: ”De plecat, nu mai pleacă nimeni de la noi”.

3 echipe s-au interesat recent de Chiricheş: AC Milan, AS Roma şi Chievo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  19 Iunie 2012, 17:12

hai sa fim seriosi...astea sunt abureli gen "Tottenham da 10 milioane pe Radoi" ..daca are oferta sa-l vanda acum...sau sa-si ia la revedere...ce-o sa joace Chiriches pana la iarna sau pana la vara???? in Liga lui mitica si eventual ceva meciuri de UEFA... chiar credeti ca o sa creasca interesul??? abia se dau 8 milioane pe jucatori care au confirmat in Premier League..si care joaca mai mult mai bine decat Chiriches

biancorossi
biancorossi  •  19 Iunie 2012, 14:13

hai ma nea jiji, da-l in masa pe gheatza odata si hai sa ne vedem de ale noastre...))) tu iei niste bani do kifla doua, noi astia nestelisti jubilam...))))) fa-o ! ...)))

mossad_rules
mossad_rules  •  19 Iunie 2012, 14:09

Face peste 20 așa că dacă cineva este interesat nu se uită la caș.Foarte tare că ține la preț,bravo cucu lui!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează