FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, dezvăluiri incredibile cu MM în rolul principal: "Plângea când a auzit că nu vine Alexa! Îmi zicea la telefon: «Băi Gigi, plâng de bucurie»" + Reacția lui Stoica

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 13:22

 Dan Alexa a dezvăluit ieri în exclusivitate pentru GSP.ro că Mihai Stoica a fost cel care s-a opus ca acesta să ajungă antrenor la FCSB. (DETALII AICI)

Astăzi, la prezentarea lui Mihai Teja, patronul echipei a dezvăluit un episod incredibil care-l are în prim-plan pe directorul sportiv al vicecampioanei.

"I-am spus lui MM să mă lase să-mi aleg antrenorul. Când MM mi-a spus că n-avem antrenor îmi spunea «Băi Gigi, cunoaște fotbal mai mult decât toți antrenorii pe care i-am avut eu, doar că jucătorii nu făceau ce cerea el în teren». MM s-a bucurat foarte tare când i-am spus că o să mă întâlnesc cu Edi Iordănescu, deși știam că nu sunt în toane bune.

Mi-a spus MM că plânge de bucurie că s-a eliberat și nu vine Alexa la echipă. După aia mi-am dat seama că el nu voia să vină Alexa, dar n-a avut nicio contribuție. Mihai mi-a zis ca a început să plângă: «Băi Gigi, plâng de bucurie». Plângea, plângea! Era bucuros că nu mai vine Alexa", a spus Becali la prezentarea lui Teja.

Mihai Stoica a confirmat spusele lui Becali, la TV Digi Sport, și l-a "înțepat" pe Alexa:

"Patronul v-a explicat foarte bine care a fost situația cu Alexa. Eu nu înțelegeam ce-l recomanda pe Alexa să ajungă la noi. Mediașul lui Teja a jucat în inferioritate toate meciurile din ultima vreme, a avut și greșeli de arbitraj. Meciul nostru împotriva Mediașiului, noi aveam 2-0 și mingea era la ei. Pe undeva, jocul Mediașului din acest sezon seamănă cu jocul Chiajnei când era antrenată de Reghecampf. Jocul ăsta îl recomanda atunci pe Reghe să vină la Steaua.

Când mi-a spus Gigi că nu va veni Alexa i-am spus că sunt emoționat și că mi-au dat lacrimile. Nu știu de ce a spus Alexa că am eu o problemă cu el, că-l cunosc de când era junior. Îmi place foarte mult ca om, îl cunosc, dar asta n-are nicio legătură cu antrenoratul. E foarte complicat să lucrezi cu cineva cu care ai probleme din prima zi. Înțeleg că din partea lui Dan era o incompatibilitate, era o problemă, normal că m-am bucurat că n-a fost el numit".

 "I-am spus clar domnului Becali că, dacă vom colabora vreodată, nu vreau să am vreo legătură cu Mihai Stoica! Știu ce relație îi leagă pe ei, dar știu că nu a fost de acord absolut deloc ca eu să vin la Steaua! Și a făcut tot posibilul ca eu să nu ajung acolo! De Crăciun se mai întâmplă și minuni pentru unii... Nu vin la Steaua"
Dan Alexa, antrenor Călărași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
bazinga
bazinga  •  27 Decembrie 2018, 16:06

Puscariasul memelus este prea sensibil pentru emotii puternice si acest campionat atat de plin de suspans!Are nervii subtiri,vorba lui Gogu Steriade din filmele cu BD!

bazinga
bazinga  •  27 Decembrie 2018, 16:04
Postat de Buzoianu Tudorel pe 27 Decembrie 2018, 13:41

Al asteptam pe. Mimi la. Calarasi

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1308366822566907
Andreea Lidia Sfetcovici  •  27 Decembrie 2018, 14:01
Postat de Geani Muraru pe 27 Decembrie 2018, 13:48

Cand te gandesti ca pacalicii astia au pretentii la castigarea campionatului

Bollywood, nu ala indian

Vezi toate comentariile (9)
Comentează