FOTBAL  »  Superliga  »  

Becali: "Echipa merge bine"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Gigi Becali e încîntat de seria de victorii a roş-albaştrilor în amicale. "N-au venit cele patru-cinci goluri pe meci, cum speram, pentru că în primul rând am jucat cu echipe puternice şi, în al doilea rând, nu s-a folosit formula de bază.

Au fost jocuri, formule... Echipa merge bine, sînt mulţumit, nici n-are rost să mă mai duc şi eu să discut cu băieţii în cantonament", a spus patronul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  05 Februarie 2008, 13:52

STIE NEA GIGI CAND SA SE DUCA DUPA EI.NU ACUM CAND MERGE BINE STEAUA.

 •  05 Februarie 2008, 13:51

De cate ori l-ai vazut, bai Jiji, pe fratele tau de "kethchup" de la Real ca iese la TV si se face de toata jena ca tine. Taci, da banutzii, lasa-i pe Laca si Ilie sa vorbeasca (la TV si in teren) si sa vezi ca nu te mai injura lumea. E de admirat ca dai o groaza de bani, dar daca vrei preformanta, asta e. Dar te strici cand faci umplii TV-ul de spume. Ia incearca, vreo luna, asa, ca n-ai sa mori !

 •  05 Februarie 2008, 13:02

pai lasa, ce sa mai vorbesti? doar tu faci echipa!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează