FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi explică de ce un titular va fi reprofilat: "Nu poate juca în 4-3-3" » Se ia de un alt fotbalist din lot: "Posibil să moară speranță"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2018 11:53

Gigi Becali a anunțat care este unul dintre planurile lui Nicolae Dică pentru acest sezon este să-l reprofileze pe Dragoș Nedelcu.  

Mijlocașul va deveni fundaș central, chiar dacă la Viitorul a jucat la mijlocul terenului în 4-3-3. 

" Dragoș Nedelcu va fi reprofilat. Va fi fundaș central, el în 4-3-3 nu poate juca pentru că are nevoie de un jucător mult mai agresiv acolo. La Hagi juca acolo, dar era alt profil de echipă", a zis Becali la ProX.

Cum va arăta FCSB în 4-3-3: Bălgrădean - Benzar, Planici, Bălașa (Nedelcu), Momcilovici - Qaka, Pintilii, Moruțan - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman 

...despre Florinel Coman: "El nu mai are acum nici valoarea de la Hagi. Are talent, dar e posibil să rămână speranță și să moară speranță. Pierde multe mingi, la Hagi nu făcea asta. În schimb, Man și Moruțan nu sunt așa. Ei nu pierd mingea".

"Ca mijlocaș central, Nedelcu poate ajunge mai bun decât Casemiro. Dar ca fundaș central va fi mai bun decât Pique și atunci e mai bine așa"  Gigi Becali, la prezentarea lui Dragoș în 2017

Citește și:  Dică: "Cred că FCSB va avea două echipe începând cu acest sezon"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
579485145748764
Costica Hriscu  •  17 Iulie 2018, 23:30

Becali saracu e slab tare la minte . In fiecare an distruge cel puțin doi ,trei jucători . El este afon in fotbal doar gura e de el . Ptr că are foarte multi bani își permite să facă ce vrea mușchii lui . Mereu cînd greșește se duce la divinitate și zice că așa a vrut Dumnezeu . Pentru toate acestea Dumnezeu îl pedepsește și o va face in continuare . Eu sunt Stelist înainte de a fi Becali in apropiere de această emblema care este Steaua . Aici nu zic mai multe ptr că se vor tăia așa că mă abțin , dar nu pot să mă aZbtim și să nu zic că este un mare PROST .

1260234347346768
Ioan Trisi  •  17 Iulie 2018, 17:01

Ramai consternat ce zice si ce viseaza aceasta creatura!

1763887750508605
Calin Francu  •  17 Iulie 2018, 15:50

Astia tot *** au ramas. Ar trebui si Balgradean reprofilat in atacant ca tot nu au dus pe nimeni. Iar va fi un fiasco si anul asta cu jucatori jumatate copii cum sa cistigi campionatul in fata cfr_ului. Anul asta 3.4 le da cfr. Iar incep cu improvizatii. Ideile marelui meneger .vai de capul lor .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close