FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Becali face ofertă și pentru galeria lui Dinamo? Furtuna produsă de ultimele declarații ale șefului FCSB

Articol de , - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 09:10

Gigi Becali nu se mulțumește să-i remarce pe jucătorii rivalei Dinamo. Acum s-a îndrăgostit și de ultrași. Atât de tare încât i-a supărat pe steliști, care anunță că ei nu mai merg la meciuri.

Cu declarațiile lui, Becali o destabilizează pe Dinamo, dar tocește și popularitatea propriului club. Într-un moment în care Gigi spera să-i mai atragă în tribune pe suporterii care au părăsit echipa din cauza schimbării numelui și a pierderii mărcii, puținii "ultras" care mai rămăseseră anunță că nu vor mai participa la meciuri.
Motivul îl constituie o comparație pe care a făcut-o Becali, cam ca declarația de admirație pentru Nistor, de data asta adresată galeriei "câinilor": "Dacă aș fi avut eu suporteri ca ai lui Dinamo, aș fi făcut lucruri mari de tot! N-ar fi acceptat ei ce s-a întâmplat la Steaua, l-ar fi «ascuns» pe Talpan! Mi se pare incredibil că oamenii se mai duc după echipă! L-am și sunat pe MM în timpul meciului lui Dinamo de la Iași și i-am zis «Uită-te câți au călătorit cu echipa în Moldova, când Dinamo e pe locul 10!»". 

Peluza Roș-Albastră, noua grupare de fani steliști, anunță că nu va mai susține echipa în partidele următoare. Suporterii au fost la Voluntari pentru jocul cu Călărași, dar s-au prezentat numai vreo patru și nu au scandat, nu i-au încurajat pe jucători. O atmosferă în care Gigi a avut și mai multe motive să regrete că nu beneficiază de o galerie ca la Dinamo. 

Complimentul pe care l-a făcut grupului ultra din Ștefan cel Mare îl costă și ultimul rest de "peluză" care-i mai rămăsese. Fanii cei mai fideli, facțiunile Nord și Sud, n-au mai apărut pe stadioane de când Talpan a câștigat în procese exclusivitatea asupra numelui Steaua și a mărcii tradiționale. Roș-albaștrii au ajuns să nu mai știe dacă echipa lor mai e în prima divizie ori s-a reînființat în liga a patra și luptă pentru promovare. 

700 de spectatori au asistat la jocul FCSB-Călărași, disputat la Voluntari, în runda trecută

"Câți spectatori au fost la meciul Stelei? Șapte sute?! Așa s-a ajuns în prima ligă de fotbal din România, meciurile Stelei să mai fie urmărite de doar două blocuri din Militari!" Cătălin Oprișan, editorialist GSP, la Antena 1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (57)
1800820806863057
George Ramirez  •  26 Septembrie 2018, 20:06

No problem, la fcsb-isti rezolvarea e simpla: se suie nea jiji pe Maybach si le arunca un pumn de maruntis si toti "suporterii infocati" se strang in jurul marelui conducator. ...daca la mai baga si la difuzoare maneaua lor preferata; "frunza verde din strehaia nu porcu' cum e oaia" se unple peluza cu consumatori de branza si zer ;)

mosvasile
mosvasile  •  26 Septembrie 2018, 17:12

Iar "ultrasii"lui Dinamo, ii zic filantropului fotbalului romanesc-si al presei "sportive"-un sincer: "***"!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  26 Septembrie 2018, 16:15

faliment si insolventa in tot fotbalul romanesc....

Vezi toate comentariile (57)
Comentează