FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali îi pune condiții lui Marica: "Transferul la Getafe a căzut. Acum el trebuie să facă un efort ca să-l mai iau la Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 11:35

Telenovela transferului lui Ciprian Marica pare să nu se mai încheie. După ce săptămîna trecută era ca și venit la Steaua, atacantul a ajuns pînă la urmă la negocieri cu Getafe. 

Din spusele lui Gigi Becali, Marica nu s-ar fi înțeles cu formația spaniolă și poate reveni în discuție un eventual transfer la Steaua. De această dată însă, patronul roș-albaștrilor îi pune condiții atacantului în vîrstă de 30 de ani.

"Din ce știu eu, înțelegerea dintre Getafe și Marica a căzut. Cred că pînă la urmă Marica va semna cu Steaua. Eu am vrut să fac un efort financiar mare și să-l aduc pentru că eu cred în el.

Acum el trebuie să facă un efort de prietenie pentru a veni la Steaua. Din respectul pe care l-am avut pentru el, acum trebuie să fie invers. Dacă intram în Liga Campionilor, el mai lua o primă de 700.000 de euro. Acum vom vedea cît îi voi mai oferi", a spus Becali la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
1551245158528891
Adrian Pecineagu  •  12 Ianuarie 2016, 19:54

Indiferent unde se va duce,acest fost mare jucator,va fi o dezamagire pentru respectivele echipe.Omul nu mai poate ,in schimb cred ca va face o figura buna undeva la federatie ,eventual intr-un partid politic pentru ca are vrajeala mare pe el .

mitroi2008
mitroi2008  •  12 Ianuarie 2016, 17:21

Nea Gigi, sa-ti dea Marica 200.000 la semnatura si 200.000 pe an, ca sa-l iei la Steaua, pana se spala de pacatele de a fi dinamovist! :)))) Pac! Pac!

vasglo
vasglo  •  12 Ianuarie 2016, 16:49

Numai in mintea unui jurnalist manipulator sau cu "probleme", reactia lui Becali la aflarea vestii ca Marica a ratat transferul in Spania, respectiv: "acum el trebuie să facă un efort de prietenie pentru a veni la Steaua", se traduce prin: "Becali îi pune condiții lui Marica"... Mai sunteti, neamule?-:)

Vezi toate comentariile (30)
Comentează