FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali îl bănuiește pe Hagi de aranjament, Hagi îl amenință: "Gigi va pierde și campionatul acesta, nu-i clar?" » Meciul care a reaprins conflictul naș-fin

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 08:34

Gigi Becali și l-a făcut din nou dușman pe ”Rege” cu niște comentarii despre Coman. De fapt, relația Gigi-Gică a redevenit tensionată după play-off-ul sezonului trecut, în care stelistul a bănuit că ruda lui a făcut-o pe CFR campioană. Hagi deja pariază că tot acolo va ajunge trofeul.

Viitorul a devenit adversarul principal al FCSB. Clubul lui Hagi i-a luat Stelei titlurile din 2017 și din 2018.

O dată au câștigat dobrogenii campionatul, a doua oară au înclinat balanța cu prestația lor din play-off. Roș-albaștrii au bănuit atunci, și mai suspectează și acum, că a fost vorba despre o atitudine diferită a constănțenilor în partidele cu favoritele principale, cu CFR și cu FCSB.

A pronunțat pe jumătate suspiciunea

Clujul a luat toate punctele cu echipa lui Hagi, 2-1 la Ovidiu și 1-0 în Gruia în ultima etapă a stagiunii. Trupa lui Becali a fost împiedicată în Dobrogea, 2-2 într-un meci superspectaculos, în care oamenii lui Dică au revenit de la 0-2, însă n-au fost capabili să câștige.

Au lăsat două puncte în Constanța și au pierdut titlul în favoarea lui CFR la o distanță de un singur punct, deci rezultatul din duelul Viitorul-FCSB avea să conteze decisiv.

Gigi a observat că Hagi și ai lui n-au jucat la fel de serios împotriva viitoarei campioane. A comentat în public despre alcătuirea formației: "Gică nu i-a folosit ca titulari pe Vână, pe Ghiță și pe Mățan, care sunt cei mai buni!".

Apropiați ai patronului stelist povestesc că toată desfășurarea acelui joc i s-a părut dubioasă lui Becali, doar că n-a îndrăznit să detalieze la TV, ca să nu se certe rău cu Hagi.

"Iar pierde trofeul!"

Pe "Rege" oricum îl deranjaseră comentariile finului său, care l-a supărat și acum. De data asta a fost vorba despre un comentariu al lui Gigi în legătură cu Florinel Coman:

"Băi Mbappe-ule, dacă facem echipa în funcție de merit, tu nu prinzi loc de titular, că intră Teixeira pe stânga și stai pe bancă! Tu joci doar fiindcă te forțăm noi, că am dat bani mulți pe tine și facem echipa și ca să recuperăm investiția, nu doar pentru câștigarea campionatului!

M-a păcălit Gică, eu nici n-auzisem de Mbappe, că nu mă uit la fotbal internațional. Urmăresc meciuri doar când joacă Messi sau Neymar". Mbappe și Neymar sunt coechipieri la PSG.

Hagi s-a implicat fiindcă era vorba despre un fotbalist pe care l-a crescut el și l-a sancționat pe Gigi: "Coman și Tănase sunt cei mai buni de la Steaua! Cum poți să vorbești așa despre un jucător foarte tânăr?!".

Gică a mai făcut și o predicție periculoasă pentru FCSB, una care sună ca o amenințare, dat fiind scenariul din sezonul trecut: "Nu-i e clar patronului de acolo că are o problemă dacă a pierdut trei campionate la rând? Și-l va pierde și p-ăsta, că nu știu cum se face de tot CFR e prima!"

"O să vedeți ambiție la FCSB în meciurile cu Viitorul! O să mă duc eu la echipă, să-i motivez pe jucători împotriva Viitorului! Hagi s-a supărat degeaba, eu am zis doar că n-are jucători grozavi, deci e el antrenor foarte bun, d-aia merge echipa bine"
Gigi Becali, la TV DigiSport

2 jucătoria cumpărat CFR de la Viitorul înaintea play-off-ului decisiv pentru titlul din 2018, pe Boli și pe Țucudean, cu un milion de euro. Atacantul a confirmat și la Cluj statutul de golgeter, fundașul francez fusese cumpărat deja accidentat și a jucat puțin, apoi a plecat cu Petrescu în China

Victorie lejeră pentru CFR

Partida pe care a incriminat-o Becali a constituit unul dintre cele mai lejere succese obținute de CFR în tot sezonul trecut.

În etapa a 5-a din play-off, ardelenii s-au impus la Ovidiu, pe un teren teoretic greu, dificil de adjudecat, cu 2-1. Victoria a fost mult mai lejeră decât indică scorul. În minutul 25 era deja 0-2 și CFR mai avusese și un gol anulat!

Ianis Hagi a marcat din penalty cu cinci minute înainte de final și a rezultat un succes la limită pentru oaspeți, suficient ca ei să continue cursa către titlu. Gică s-a enervat și atunci, când a auzit că Becali îi reproșa alcătuirea echipei: "Vrea să-mi facă el echipa? Crede că la Viitorul e ca la FCSB? Chiar așa am ajuns?!".

Coman îi criticase tactica

Becali s-a supărat pe Coman din cauza comentariilor pe care le-a avut atacantul în conferința de presă dinaintea partidei cu Poli Iași.

"Normal că mă deranjează când sunt schimbat după 45 de minute. Ar trebui stabilită o formulă clară, să nu mai existe atâtea schimbări de la un meci la altul!".

Gigi s-a simțit vizat de cuvintele fotbalistului în vârstă de 20 de ani, de aceea a ținut să-l pună la punct. Datele legate de prestația lui Coman din acest sezon îi dau dreptate mai degrabă lui Hagi, Florinel are 6 goluri în 16 apariții în campionat, cifre care indică un randament bun.

 

Vezi și: EXCLUSIV Ținta principală a lui Becali » Jucătorul din Liga 1 dorit neapărat la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
balauru48
balauru48  •  27 Noiembrie 2018, 19:13
Postat de gigi_becali_8 pe 27 Noiembrie 2018, 14:15

Tu si cu Stiucan sunteti singurii care sustineti prostia asta, tu habar nu ai cum s-a salvat de la retrogradare Viitorul anul acela... Hai ca iti zic eu : Meciul castigat cu Steaua era cu 3 ( TREI ) etape inainte de final , si Viitorul a castigat si urmatorul meci, 3-2 cu Dinamo :)))) Si victoria Viitorului cu Dinamo tot omenie a fost ? :)) Si ca sa vezi ca Steaua nu a jucat cu rezervele, uite aici echipa de start NUMAI TITULARI , a jucat 4-2-3-1 : Cojocaru ( portar ), apoi : Rapa, Gardos, Pirvulescu, Bratu, si mijlocasi Filip si Prepelita, iar in atac Mihai Costea ( inlocuit cu Rusescu ) , Rocha, Iancu, Nikolic... Asa ca lasa prostiile, nu mai justifica adevaratele omenii : Craiova - Viitorul, Astra - Dinamo, Dinamo - Astra, Viitorul CFR , Dinamo - CFR, Astra - CFR etc... :)))

Gigistu, declaratie stapanului tau despre acel meci, fcsb-viitorul, suna cu totul diferit.

stoichkov10
stoichkov10  •  27 Noiembrie 2018, 16:51
Postat de cuviosul_pafnutie pe 27 Noiembrie 2018, 14:15

@Anton Pann Bre,de cand ai dureri de cap?Ti se intampla des"sa prinzi muste"?

AntonPan daca nu stiai e ViorelStelistul aka ViorelPredosanu. *** Cauta pe google Numai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baddog26
baddog26  •  27 Noiembrie 2018, 15:57
Postat de minell73 pe 27 Noiembrie 2018, 15:37

Dupa mintea ta bolnava, toate echipele fac blaturi, numai fcsb este sfanta. Ma cat de incuiat sa fi sa nu vezi trecutul fcsb-ului?

Cu siguranta toate echipele au facut jocuri de culise si probabil inca mai fac.Totuis voi strigati in gura marae ca Steaua(actualmente FCSB) a facut si a dres dar nimeni nu vede ca in perioada cand Romania a avut echipa direct in CL Fcsb nu a castigat niciodata campionatul.Pai mai nene daca astia sunt cei mai blatisti cum se face ca nu reusesc de 3 sezoane sa castige titlul intr-o liga vai mama ei?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează