FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Becali îl ironizează pe Negoiţă: "Haha, mi-e frică de el" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 martie 2013 22:01

Gigi Becali a reacţionat în această seară după declaraţiile lui Ionuţ Negoiţă, noul acţionar din Ştefan cel Mare anunţînd că Dinamo va deveni clubul numărul 1 în România.

Patronul Stelei a intervenit la Fanatik Show de la Digisport şi a rîs cînd a fost întrebat de Dinamo: "Mi-e frică de Negoiţă! Haha". Apoi a devenit serios şi l-a felicitat pe Negoiţă: "Mie îmi place că e concurenţă, sper să facă ceea ce a promis. Concurenţa este mereu bună, dar vă spun eu că Dinamo nu va ajunge la nivelul Stelei", a explicat Becali.

Ieri seară, Negoiţă a anunţat planurile lui Dinamo: "Pot face din Dinamo un club model, un club care să fie numărul 1 din România în cîţiva ani, iar în 5-6 ani să fim peste Steaua. Vrem să fim numărul 1 din ţară".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
duta_dd
duta_dd  •  23 Martie 2013, 18:37

...PETRICA SI LUPUL...

gymd
gymd  •  22 Martie 2013, 15:52

Iar umple ''Jesepeu'' gogosi d'astea ieftine :)))))))))))) iar pt Imperator, de ce ai acceiasi poza ca Valahul :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ai dat copy paste :)))))))))

rossonero9
rossonero9  •  22 Martie 2013, 12:20

Ciobanu e atat de prost incat are impresia ca nimeni si nimic nu-i sufla... Sa nu uite ca roata vietii se intoarce, mai are cateva dosare pe rol... Mai bine sa-si vada de oile lui.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează